Elfjes slinger (Meri Meri)

Over de slingers van Meri Meri kunnen we een heel verhaal schrijven, omdat ze altijd prachtig en gedetailleerd zijn. Deze mooie Elfjes slinger uit de Fairy collectie is ook weer zo'n plaatje! Wat is er veel te zien....

Je kan de slinger zelf samenstellen of precies maken zoals op het plaatje. Er zit een gouden koord bij van 3 meter. Je kunt zelf bepalen of je één lange slinger maakt of meerdere korte slingers.

Dit vind je allemaal in de doos: elfjes, bloemen, takjes en paddestoelen. En ze zijn allemaal prachtig versierd. De bloemen hebben een hart van pompons of vloeipapier. De elfjes hebben glanzende draadjes als rokje voor een glittereffect. De paddestoelen hebben honeycombs voor 3D effect. Er zit ook een stoffen slinger met blaadjes bij. Ook zien we veel goudfolie op de slinger.

TIP: verpakt in een mooie stevige doos met venster, dus ook een erg leuke bewaardoos na gebruik.

Zoals we gewend zijn van Meri Meri onderscheiden hun feestdecoraties zich van de andere merken in originaliteit, kwaliteit en met de meest prachtige details! Een artikel van Meri Meri zoals deze Prinsessen slinger kan je dus gerust meerdere keren gebruiken en op een speel- of slaapkamer gebruiken als decoratie.

Gemaakt van Eco Friendly papier (FSC).
Afmeting doos: 27x29x2cm

De slinger heeft een lengte van 1,8 meter.

Bekijk ook eens hele collectie Fairy Party!

Lees meer »
23,95

Merk: Meri Meri

MAAK JE LOOK COMPLEET

1895
  • Copyright © 2023 Prinsessenjurk.nl