Prinsessenjurk is trotse partner van Make-A-Wish

Prinsessenjurk is trotse partner van Make-A-Wish

Welke jongen zou geen stoere brandweerman willen zijn en welk meisje droomt er niet van als prinses door het leven te gaan?
Voor kinderen is verkleden niet alleen leuk; het speelt ook een belangrijke rol in hun ontwikkeling. Verkleden prikkelt de fantasie van kinderen en ze verwerken opgedane ervaringen door er hun eigen draai aan te geven en leren op die manier de grotemensenwereld te begrijpen. Een masker of een hoed is soms al genoeg om van personage te veranderen.

De triomfantelijke blik van een kind dat in de huid van hun superheld(in) kruipt; daar doen wij het voor! Wij geloven dat een mooiere wereld begint bij kinderen die alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. We willen daarbij helpen waar mogelijk, ook als dit opgroeien niet zo vanzelfsprekend is. Daarom zijn we trotse partner van Make-A-Wish Nederland, een organisatie die naadloos aansluit op Prinsessenjurk.nl.

Een brandweer, ridder, prinses of elfje-make-over: de kans is groot dat we meehelpen deze wens te realiseren. Naast een bijdrage in verkleedkleding, helpen we ook inhoudelijk mee met het vervullen van deze wensen van ernstig zieke kinderen. Met deze samenwerking ondersteunen we de missie van Make-A-Wish: het vervullen van de allerliefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, om zo veerkracht en vertrouwen voor de toekomst te geven.

Let the Magic begin!  • Copyright © 2024 Prinsessenjurk.nl