Inspiratie

We zijn er bijna! 10 tips voor meer rust op de achterbank

We zijn er bijna! 10 tips voor meer rust op de achterbank

Het is bijna zover en dan gaan mogen we weer op vakantie! En of je nu met de auto of het vliegtuig naar je vakantiebestemming gaat; de kinderen bezig houden is nog een hele kunst… een reis duurt voor kinderen eigenlijk altijd te lang. Natuurlijk is er genoeg te eten voor onderweg en gaat de iPad mee. Fijn voor het eerste uur, maar hoe houden jullie het de rest van de reis gezellig? Met deze 10 tips begint jullie vakantie al vanaf vertrek.

Lees meer »

Prinsessenfeest organiseren, de beste tips

Prinsessenfeest organiseren, de beste tips

De prinsessenfase. Het bestaat écht! Lopen op hoge hakken, een kroontje op je hoofd en lippenstift op je lippen... Je weet pas hoe intens het kan zijn als je er middenin zit. Met twee - inmiddels puber- dochters heb ik al heel wat kinderfeestjes meegemaakt, dus help ik je graag een handje. Hier vind je de beste tips om een prinsessenfeest te organiseren waar jouw jarige prinsesje dol op zal zijn!

Lees meer »

Net zo mooi als mama

Net zo mooi als mama

Het is bijna Moederdag. Een dag dat ik heerlijk verwend word met een heerlijk ontbijtje op bed, zelfgemaakte cadeautjes en veel knuffels. (en die laatste heb ik het liefste...) Deze dag gaan we natuurlijk ook langs bij de oma's en als je ons ergens mee kan verwennen, is het wel dat de kids er geweldig uitzien!

Lees meer »

  • Copyright © 2023 Prinsessenjurk.nl