4x feestelijke kerstoutfits voor meisjes

Na de drukke Sint-periode, is het nu fijn om je te focussen op het kerstdiner, de aankleding van het huis, de kersttafel én een feestelijke kerstoutfit voor je kind. Wil zij doorgaans geen rok of jurk dragen, als alleen maar tijdens het verkleden, dan is dit juist dé gelegenheid om haar te laten shinen in een verkleedjurk… maar dan wel op jouw manier! Want een feeënjurk zonder vleugels is net zo goed een mooie kerstjurk. En een Assepoesterjurk zonder kroontje kan evengoed feestelijk gedragen worden. Dus geef je kind een mooie feestjurk met bijbehorende hakkenschoentjes en chique sieraden. Zij waant zich een échte prinses en ze zit ze er weer prachtig bij tijdens het familie kerstdiner. Zij blij, jij blij!

Maar hoe style je een verkleedjurk om tot een feestelijke look? Om je te helpen, hebben we een samenstelling gemaakt van de mooiste feestjurken voor meisjes mét bijpassende accessoires, die prachtig zijn tijdens het kerstdiner en later prima dienst doen voor de verkleedkist! Uiteraard zijn er veel meer combinatiemogelijkheden, dus neem gerust een kijkje in de webshop van Prinsessenjurk.nl.

4x feestelijke kerstoutfits voor meisjes

1. Een blauwe feestjurk; dankzij de populaire Frozen-films is blauw dé kleur van dit moment! Style je deze lichtblauwe jurk af met chique accessoires zoals de zilver glitter hakkenschoenendiadeem Laïsa en haarclips Sara; je hebt een sprookjesachtige feestlook. TIP: geef er een kroontje als kerstcadeau bij, dan waant jouw kind zich een échte Assepoester- of Frozen-prinses.

2. Een witte feestjurk; een witte bruidsjurk, trouwjurk of communiejurk is een prima basis voor allerlei kleurcombinaties. Hier hebben we een witte klassieke jurk Sarah gestyled met ijsblauw voor dat winterse gevoel met een schattig glitter tasje Bunny en haarband Fay. De Frozen slippers maken de winterse look af. Zeker weten dat ze hier blij van wordt!

3. Een roze feestjurk; romantiek van de bovenste plank met deze zachtroze prinsessenjurk Lily. Hier gestyled met zilveren slippers Mariona, chique roze parelarmbandjes Peggy én kindvriendelijke nagellak. Na kerst is de verkleedjurk een prima basis als prinsessenjurk met een kroontje en stafje, elfjesjurk met vleugels of ballerinajurk met satijnen ballerina’s.

4. Een mintgroene feestjurk; van deze prachtige mintgroene elfjesjurk hebben we de bijbehorende vleugels weggelaten. Die kan je apart geven als cadeau voor onder de kerstboom. Zo kan je kind de jurk later aan mét de vleugels. Gegarandeerd voor urenlang speelplezier.Hier gecombineerd met de gouden slippers Ellinapailletten tas Emma en mintgroene haarclips Pamela.

N.B. Hier vind je de kerst haarclips.

Ik hoop dat je genoeg inspiratie hebt opgedaan om nu zelf aan de slag te gaan. Je kan niet fout; alle kleurcombinaties zijn prima. En mocht je toch twijfelen, dan help ik je graag verder.
Tel: +31(0)13 711 03 56 of E-mail: klantenservice@prinsessenjurk.nl

Fijne feestdagen!
Groetjes, Loes Dujardin