WINACTIE: Carnavals masker maken

WINACTIE: Carnavals masker maken

Maskers zijn altijd leuk. Of je ze nou gebruikt als toevoeging op je verkleedkleding of tijdens Carnaval; het kan altijd! En wat is  Carnavalskleding zonder masker? Dus starten wij Carnaval 2022 creatief met een knutselwedstrijd! Doe mee met de winactie, laat je kind haar/zijn eigen Carnavalsmasker maken en maak kans op 100 euro shoptegoed te besteden in onze webwinkel Prinsessenjurk.nl  In deze blog geven we je tips en inspiratie om een Carnavalsmasker te maken.

Kleurplaat masker

Om het je makkelijk te maken, hebben we al een voorbeeld met 2 maskers gemaakt. Print deze kleurplaat met maskers uit en kies het masker wat je wil maken. Trek het over op stevig papier, karton, vilt of foam, knip uit en versier je mooiste Carnavalsmasker! Houd de gaatjes vrij, want als je klaar bent haal je een elastiek door de gaatjes heen en knoop je deze op maat voor jouw hoofd.

Carnavals masker zelf knutselen

Wil je liever zelf een masker knutselen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn heel veel verschillende kleurplaten te vinden op internet die je eenvoudig kan uitprinten, uitknippen en naar jouw wens kan knutselen. Ook hebben we veel inspiratie voor je verzameld op onze Pinterest pagina. Zoals deze voorbeelden voor het maken van een masker.


Maskers van papieren bordjes

Maskers maken met papieren bordjes is een vrij bekende. Je begint met het tekenen van je masker. Daarna knip je hem uit, versier je hem en je bent klaar! Gebruik hiervoor de meest eenvoudige papieren bordjes zonder glanslaag zodat je ze makkelijk kan verven of tekenen, zoals in dit voorbeeld! Dat ziet er toch ontzettend leuk uit?

Winactie: win 100 euro shoptegoed

Ben je klaar? Plaats dan een leuke foto van jou mét jouw masker op Facebook of Instagram en tag: @prinsessenjurknl  De mooiste creatie zal worden beloond met 100 euro shoptegoed*. Veel succes!

Koop een masker bij de Carnavalskleding voor je kind

Een masker maken is leuk, maar als deze de Carnavalsoptocht niet haalt, kan je ook een masker online kopen, passend bij de Carnavalskleding van jouw kind.
Wat dacht je van een stoer dinosaurus masker of een lieflijk poezenmasker met pailletten? Ook kan je kiezen voor een complete Carnavals outfit voor je kind, waarbij een masker past. Deze Paw Patrol cape met masker is een mooi voorbeeld hiervan. Je vind alle maskers hier.

*De actie loopt tot donderdag 17 februari 2022  • Copyright © 2024 Prinsessenjurk.nl