TIP: feestelijke inpakservice!

Wil je jouw cadeau feestelijk laten verpakken? Wij maken het persoonlijk voor je! Met de grootste zorg pakken wij het cadeau feestelijk in met ruimte voor jouw persoonlijke boodschap aan jouw (klein-)kind. Deze tekst word met de hand geschreven op een mooi kaartje - uiteraard alles in de stijl van prinsessenjurk - welke vervolgens aan het cadeau word bevestigd. Dat word een feest om te geven!

Hoe gaat het in z'n werk?

Onder het kopje 'persoonlijke tekst' kan je de persoonlijke boodschap invullen. Tevens kan je de bestelling laten bezorgen op een ander adres, afhaalpunt of op je eigen adres zodat je het zelf, ingepakt cadeau kan geven.
Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra je bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind je ook een Track&Trace code, zodat je zelf kan nagaan wanneer het cadeau bij de ontvanger bezorgd wordt. Deze feestelijke inpakservice is slechts 2,50 per bestelling.

TIP: geef aan bij 'persoonlijke tekst' voor welke gelegenheid het cadeautje is en wij zorgen voor een passende cadeauverpakking (bijvoorbeeld: jongen/meisje, verjaardag-, kerst- of sinterklaas).

© Copyright 2019 Prinsessenjurk.nl