Ruilen/retourneren

Ruilen
Mocht een maat niet goed zijn en wil je ruilen, dan is dit mogelijk binnen 30 werkdagen na ontvangst van je bestelling.

Bij je bestelling heb je een pakbon met retourmogelijkheid ontvangen. Deze verzoeken wij je volledig in te vullen en bij het te retourneren artikel te voegen. 
Het ongedragen (géén gebruikssporen op de schoenzolen!) artikel kan in originele, onbeschadigde verpakking mét volledig ingevuld formulier en voldoende gefrankeerd verstuurd worden naar:

Indien u woonachtig in Nederland bent:                   
Prinsessenjurk.nl                                                     
Sprendlingenpark 26  
5061 JV Oisterwijk, Nederland                
              
Indien u woonachtig in België bent:
Prinsessenjurk.be 
Gemeentelaan 53, bus 77,   
2381 Weelde, België

N.B. Beschadigde artikelen door gebruik worden niet geaccepteerd!

Let op! Verzendkosten voor het retourneren of ruilen van artikelen komen voor eigen rekening klant! Zodra het artikel is ontvangen, versturen wij het nieuwe artikel kosteloos naar je toe. Deze verzendkosten zijn voor rekening van Prinsessenjurk.nl 

Tip: Indien mogelijk, kan je het artikel - om teveel verzendkosten te vermijden - in een enveloppe versturen.

Retouren

Past het bestelde artikel niet of bevalt het niet?

Ook retourneren is mogelijk tot uiterlijk 30 werkdagen na ontvangst van je bestelling!
Volg hiertoe dezelfde stappen als bij het ruilen van een artikel, met toevoeging dat nu ook de volledige bankgegevens worden ingevuld, zodat wij het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) kunnen storneren.
Dit gebeurt doorgaans binnen 3 werkdagen.

N.B. Heb je een gratis artikel ontvangen bij je bestelling op basis van een orderwaarde en wil je een artikel retourneren, maar kies je ervoor het gratis artikel te houden? Indien het totaalbedrag van je bestelling hierdoor lager word dan het actiebedrag, dan word het gratis artikel in mindering gebracht op je geretourneerde artikel.
Voorbeeldactie gratis artikel bij bestelling va 40,00: Bestelbedrag is 45,00 en geretourneerd artikel is 20,00. Het actieartikel is 5,00. Dan ontvang je 15,00 retour.

Niet tevreden?
We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze produkten en de verzending van jouw bestelling, maar het kan toch wel eens voorkomen dat er iets niet in orde is. Mocht dit het geval zijn, dan verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice@prinsessenjurk.nl.

© Copyright 2020 Prinsessenjurk.nl