Show filters
Merken
GeslachtKleur

Prijs  
X-mas shoes

X-mas shoes

Wat is een prachtige feestjurk zonder échte hakkenschoenen voor meisjes? Hier vind je prinsessen schoenen in roze, zilver en goud, schoentjes met hakken, Spaanse flamenco schoenen met stippen en prinsessenslippers. Volg ons maatadvies voor de kinderschoenen nauwkeurig op; dat maakt het online shoppen nog eenvoudiger.
Lees verder


X-mas Shoes

Wanneer de feestdagen weer voor de deur staan, is het meestal zo dat er in de schoenenkast iets ontbreekt dat bij de net gekochte feestjurk past. Net de perfecte jurk gevonden, maar nog geen passende schoentjes dus. Prinsessenjurk wilt je graag helpen met dit gemis. Bij Prinsessenjurk kan je terecht voor leuke glitter schoentjes voor onder deze mooie feestjurk. De schoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten, printjes en met of zonder hakje voor dat kleine detail. Schoenen zijn nu eenmaal geen accessoires maar een must als het gaat om een outfit. Je kan natuurlijk niet met je sloffen de deur uit, ook al zijn deze wel heel lekker als je thuis lang aan het tafelen bent, maar deze komen wel later op de avond eerst is het tijd om te shinen!

De perfecte feest jurk nog niet gevonden? Scoor jouw schoenen en jurk op de zelfde website. Bij Prinsessenjurk shop je prachtige jurken in verschillende kleuren, maten en varianten. Bekijk alle feestjurken hier.

Kerst outfit van top tot teen

Een outfit is natuurlijk echt pas compleet met leuke accessoires. Dus ben je op zoek naar de eerste sieraden voor jouw kleine diva of misschien wel bijpassende schoentjes voor bij die prachtige feestjurk? Prinsessenjurk heeft een groot assortiment aan schoenen, sieraden en beautyproducten. Een tasje, clutch of sierraad mag natuurlijk ook niet ontbreken. Prinsessenjurk heeft verschillende tasjes in verschillende kleuren, hier kunnen bijvoorbeeld de nieuwe sieraden in wanneer de kleine diva op avontuur gaat. Want op je nieuwe oorbellen, ketting, ring of armband moet je natuurlijk wel zuinig zijn.

Meer informatie – contact

Postadres NL:             Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL
Postadres België:        Gemeentelaan 53 bus 77, 2381 Weelde, België
Bezoekadres:              Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur
Tel: +31(0)13 711 03 56
E-mail: klantenservice@prinsessenjurk.nl


© Copyright 2019 Prinsessenjurk.nl