Show filters
Merken


Geslacht



Prijs  
Frozen jurken - Elsa en Anna

Frozen jurken - Elsa en Anna

Wie kent ze niet? Prinses Elsa, Anna en Olaf uit de waanzinnig populaire Disneyfilm Frozen. Kies hier jouw favoriete Frozen jurk. Wat dacht je van een Disney Frozen Fever jurk Anna, een Frozen jurk met cape of een blauwe ijsprinsessen jurk met sleep? Combineer deze met bijpassende ijs prinsessen schoenen, een ijs prinsessen kroontje en je bent klaar om het avontuur aan te gaan!

En ben jij al op de hoogte van de nieuwe Frozen 2 film? Wil je de trailer zien of insiders-nformatie? Lees dan snel verder...
Lees verder



Frozen 2

“Let it go, let it go, can't hold it back anymore”. Kan jouw (klein)kind ook niet stoppen met het zingen van de liedjes uit Frozen? Dan hebben we goed nieuws, want deel 2 is in de maak…. dus nog meer liedjes om mee te zingen!

Frozen 2 is de nieuwe computer-animatiefilm en musicalfilm van Disney. Dit wordt het vervolg op de eerste Frozen-film. Het eerste deel zag in 2013 het levenslicht en sleepte een Oscar en een Golden Globe voor beste animatiefilm in de wacht. Daarnaast werd het nummer Let It Go bekroond met een Oscar voor beste originele song. Deze eerste Frozen-film was wereldwijd een grote hit en bracht meer dan 1,2 miljard dollar (1 miljard euro) op. Dat maakte Frozen tot de meest opbrengende animatiefilm aller tijden.

Dat is alweer even geleden, dus het wordt tijd om Frozen opnieuw te kijken, want het tweede deel komt eraan. Deel 2 verschijnt 20 November in de bioscoop. Disney heeft onlangs de trailer van Frozen 2 uitgebracht en die wil je vast en zeker zien.



Het verhaal van Frozen 2

De makers hebben nog niets losgelaten over de inhoud van het verhaal van Frozen 2, maar het is wel duidelijk dat zowel prinses Elsa als ook Anna sowieso weer van de partij zullen zijn. De actrices die de stemmen van de karakters inspreken, Idinia Menzel (Elsa) en Kristen Bell (Anna), hebben op Twitter al laten weten dat ze heel blij zijn dat er eindelijk een vervolg komt.

Er zijn verder nog maar weinig details over Frozen 2 bekend, maar in de trailer is te zien hoe koningin Elsa, haar zusje Anna, Kristoff en sneeuwpop Olaf samen weer en wind trotseren en zich moeten weren tegen de gevaarlijke buitenwereld. Het viertal is op reis om een eeuwenoud mysterie over het koninkrijk te ontrafelen.

Welk avontuur Disney nu voor ons in petto heeft, wordt uit de trailer nog niet helemaal duidelijk. Maar ik vraag mij vooral af wat de nieuwe Let It Go wordt en of deze net zo populair wordt. We moeten nog even geduld hebben voor we daarachter komen.


De officiële trailer Frozen 2

Het lange wachten wordt beloond: Disney heeft onlangs een teaser trailer online geplaatst van de nieuwe film Frozen 2. Dé animatiefilm die niet alleen het hart van kinderen, maar ook dat van volwassenen sneller laat kloppen.

De film staat gepland voor 20 November 2019 en fans kijken daar reikhalzend naar uit. Disney doet bewust haar best om zo weinig mogelijk info over de film vrij te geven. Zo wordt het opbouwen van de spanningen en verwachtingen in aanloop naar de film toe steeds groter. Alle bekende personages uit het succesvolle eerste deel uit 2013 keren terug in het vervolg. Zo zie je in de teaser trailer de bekende figuren zoals Elsa, Anna, Olaf en Kristoff.

In de trailer is wel te zien dat prinses Elsa een duistere wereld betreedt. Met gebruik van haar ijzige krachten trotseert ze het grote gevaar. Het lijkt wederom een film vol groots avontuur, maar het blijft natuurlijk een teaser trailer; de inhoud van het Frozen verhaal wordt nog niet prijsgegeven. Zo ook lijkt de Frozen kleding van onze geliefde prinsessen eerder wat saai en eenvoudig. Niet wat we verwachten met het oog op de eerder uitgebrachte Frozen film uit 2013.

In februari heeft Walt Disney Productions de veelbelovende officiële trailer op YouTube geplaatst. Deze kan je hier bekijken.

De nieuwe Frozen 2 jurk van Elsa en Anna

De grote vraag die bij iedereen op de lippen ligt is natuurlijk; hoe komt de nieuwe Frozen jurk van Elsa eruit te zien? En laten wij nu de jurk al in het assortiment hebben!

Alle officiële Disney merchandise – zoals de Frozen jurken, cd’s, dvd’s, handdoeken, lunchtrommels, etc. zouden eigenlijk pas in Januari 2020 op de mark koment; 3 maanden nadat Frozen 2 in de bioscopen is uitgekomen. Met de bedoeling om de spanning op te bouwen. Heel slim eigenlijk, want dan heeft iedereen de film zo’n beetje al minstens eenmaal gezien, kunnen de liedjes al meegezongen worden en de jurken al mijmerend gewenst worden. Er is nog een reden waarom Disney zo weinig prijsgeeft over de Frozen jurken; de concurrentie. Disney wil absoluut niet dat copy cats hun ideeën overnemen.

Als officiële verkoper van Disney prinsessenjurken en dus ook Frozen jurken, verkopen wij uiteraard ook de échte Frozen jurk van Anna en Elsa. En wij hebben nauw contact met onze Disney prinsessenjurken dealer in Nederland. Van deze Disney-insiders kregen wij te horen hoe ver deze geheimhouding gaat. Officiële Disney distributeurs hebben de film inmiddels wel mogen zien, maar wel in zwart-wit én ze hebben van tevoren een geheimhoudingscontract moeten tekenen. Allemaal strikt geheim dus.

Dat onze insiders dus niet enthousiast over de nieuwe Frozen 2 jurk is, omdat deze nogal lichtgrijs lijkt te zijn, is dan ook niet vreemd met een film in zwart-wit, hahahaha. Nee, ik geloof niet dat Disney alle fans van dé Elsa Frozen jurk laat zitten met een minder mooie jurk dan de eerste ijsblauwe jurk met lange sleep. De trailer lijkt echter zeer saai als het om de nieuwe Frozen jurk gaat. Een jumpsuit met een bolero? Maar er is hoop; er zijn inmiddels ‘gelekte’ beelden van de nieuwe Elsa Frozen 2 jurk gevonden. Wat een prachtige Frozen 2 jurk is dit! Met een prachtige ijssterren cape en opstaande kraag wederom in prachtig ijsblauw; dat belooft wat! En laten wij nu de officiële Disney Frozen 2 jurk al op voorraad hebben, nog voor hij is in de bioscoop draait dus.



Wanneer komt de nieuwe film Frozen 2 in de bioscoop?

Helaas voor de jonge Disney-fans gaat het nog wel even duren totdat de film uitkomt: Frozen 2 is vanaf 27 november 2019 in de bioscoop te zien, laat Disney weten.
© Copyright 2020 Prinsessenjurk.nl