Show filters
Merken


GeslachtKleur

Prijs  
Eenhoorn verkleedkleding

Eenhoorn verkleedkleding

Organiseer een magisch eenhoorn kinderfeestje en maak het onvergetelijk met onze originele eenhoorn verkleedkleding  en eenhoorn feestversieringen!

Eenhoorn kinder kostuums en accessoires

Combineer een kleurrijke tutujurk met een bijpassende eenhoorn ketting en glitterschoenen voor een eenhoorn- prinsessenstijl. Of kies voor een luxe eenhoorn jumpsuit met bijpassende diadeem voor een magische eenhoorn look. De eenhoorn regenboog feestdecoraties passen ook perfect bij een My Little Pony kinderfeest.


Eenhoorn kostuums voor kinderen

Elk kind houdt ervan om te spelen en zich te verkleden. Nu nieuw in ons assortiment zijn de eenhoorn kostuums en accesoires dus organiseer een kinderfeestje en maak een onvergetelijke dag. In ons assortiment vind je verschillende eenhoorn producten van volledig eenhoorn kostuum tot eenhoorn toverstaf. Een eenhoorn fan zal zich hier helemaal thuis voelen, bestel nu en ontvang zo snel mogelijk jouw eigen eenhoorn collectie aan huis.

Eenhoorn kinderkleding voor meisjes

Eenhoorn kinderkleding voor meisjes koop je voordelig en snel bij Prinsessenjurk.nl Voor de meisjes die het liefst elke dag verkleed wil gaan als eenhoorn, dit kan met de eenhoorn kostuums en leuke eenhoorn accessoires zoals eenhoorn kettingen en kroontjes.

Eenhoorn verkleding kleine kindermaten

Eenhoorn kinderkleding hebben we in verschillende kleine kindermaten. Bij eenhoorn kinderkleding februiken we jaar maten. Wat is de leeftijd van uw kindje? Is hij of zij ongeveer even groot als zijn of haar leeftijdgenootjes? In dat geval kunt u de volgende kledingmaten aanhouden.

Eenhoorn kinderkleding maten:
  • Kinderkleding maat 98/104 : 3-4 jaar
  • Kinderkleding maat: 110/116 : 5-6 jaar
  • Kinderkleding maat 122/128 : 7-8 jaar

Eenhoorn verkleding online kopen

Laat je kind stralen tijdens carnaval of een verkleedpartijtje met de eenhoorn kostuums voor kinderen van Prinsessenjurk.nl! Wanneer je verkleding voor kinderen wilt kopen, kan je op Prinsessenjurk.nl heel gemakkelijk, veilig en snel je bestelling plaatsen. De volgende werkdag wordt jouw bestelling thuisbezorgd!

© Copyright 2018 Prinsessenjurk.nl