Show filters
MerkenGeslachtKleur
Prijs  
Souza for Kids - jurken

Souza for Kids - jurken

Alle jurken van Souza for Kids zijn fleurig, kleurig en voor iedere prinses een must-have! Er verschijnt meteen een lach op je gezicht wanneer je deze mooie jurken aanhebt. 
Een echte prinsessenjurk, mooie feeënjurk, een tutu rok... en nog véél meer! Maak je outfit compleet met de Souza schoenen en accessoires.
Voor de moeders: de gehele Souza for Kids collectie is EU gecontroleerd en daardoor veilig voor kinderen.
Have fun!Welkom in de wereld van Souza for kids

Bij het huis aan het water weerkaatst het fraaie zonlicht in de fonkelende schelpjes kroon van zeemeermin Maryola. Verderop speelt de ondeugende tyrannosaurus… Hokus pokus poef! De unicorn ontwaakt plots uit haar slaap! Ze kijkt naar de weide met fleurige bloemetjes waar elfje Laurella met glinsterende vleugeltjes wacht op haar vriendinnetje Yoline, die net uit het raam klimt om te ontsnappen aan de toverkunsten van de tovenaar… het is echt Happy Fantasy… daar word je vrolijk van!

 


Create your Happy Fantasy!

Souza for Kids ontwikkelt en produceerd unieke collecties vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding. De creatieve combinatie van materialen en kleuren leiden tot bijzondere ontwerpen. Met deze producten, gemaakt met veel inspiratie en fantasie, toveren ze een glimlach op ieder gezicht. Met een klein en enthousiast team werken ze, vanuit Nederland, aan een focus op de ontwikkeling van de vrolijke designs in een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

De fleurige en kleurige collecties van de twee merken Souza! en Rose & Romeo, breiden ieder seizoen weer uit met nieuwe productgroepen, en worden verkocht in meer dan 40 landen over de hele wereld. Zo brengen zij vrolijkheid en kleur in de wereld van kinderen!

© Copyright 2020 Prinsessenjurk.nl