Show filters
Merken




Geslacht



Kleur







Prijs  
Vaiana speelgoed & accessoires

Vaiana speelgoed & accessoires

Van Vaiana’s magische ketting met bijzondere krachten tot aan een echte pluche Vaiana pop, wij hebben de Vaiana artikelen die jij zoekt. Neem snel een kijkje in onze collectie speelgoed en accessoires en maak jouw Vaiana look compleet.
Lees verder
 



Vaiana Ketting

Met alleen een Vaiana jurk ben je er natuurlijk nog niet. Een Vaiana ketting maakt jouw outfit helemaal af. Kies voor de mooie Te Fiti-steen aan het stoere touw of kies er juist eentje met magisch licht en geluid zodat je lekker kan meezingen.

Vaiana Haarbloemen

Voor de finishing touch hebben wij een luxe Vaiana haarbloem in onze collectie om in je haren vast te zetten. Deze rode orchidee kan niet ontbreken in jouw Vaiana kostuum. Of toch liever een hele bloemenkrans, Prinsessenjurk heeft het allemaal.

Vaiana Pop

Nieuw in ons assortiment is de Disney Vaiana pop, deze superzachte pop is gemaakt van fleece en ongeveer 25 cm. groot. Met deze pop heb jij jouw eigen Vaiana altijd bij de hand, goed voor urenlang knuffel en speelplezier.

De Vaiana ketting koop je online eenvoudig en snel

Je kan jouw Vaiana fan niet blijer maken dan met een origineel cadeau uit de collectie van Prinsessenjurk. Koop dus nu jouw Vaiana ketting of ander speelgoed eenvoudig online en ontvang met onze spoedlevering jouw cadeau vandaag nog in huis; feestelijk ingepakt met jouw persoonlijke boodschap. Meer informatie over onze diensten lees je hier.



Meer informatie over Vaiana kettingen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van dé perfecte Vaiana ketting voor jouw kind? Voor Vaiana accessoires in België of Nederland ben je hier aan het juiste adres. Neem vooral contact met ons op of neem vast een kijkje in onze online winkel voor meer inspiratie. Wij helpen je met veel plezier verder.

© Copyright 2020 Prinsessenjurk.nl