Prinsessenjurk.nl

Satijnen balletschoenen voor kinderen (Prinsessenjurk.nl)

Gaat jouw kind op balletles of houd ze van dansen? Dan zijn goede - en mooie - balletschoenen onmisbaar! Balletschoentjes met satijnen buitenkant worden vaak gekozen voor het mooie uiterlijk, maar satijn is ook een flexibele stof waardoor het comfortabel aanvoelt tijdens het dansen. Deze satijnen balletschoenen voor kinderen in zalmroze zijn gevoerd met katoen, hebben een zacht voetenbed en een suède splitzool wat zorgt voor een goede steun en extra flexibiliteit. Suède zolen geven grip en helpen je kind om makkelijk te draaien.

Het horizontale elastiek over de wreef en de satijnen linten zijn al aangenaaid, dus geen gedoe met naald en draad. En wil je liever geen satijnen linten, dan knip je ze eenvoudig af. De balletschoenen hebben een elastieken randen waardoor deze prettig aangesloten valt.

TIP: Voor een juiste maat volg je ons maatadvies. Koop de balletschoenen - in tegenstelling tot andere verkleedschoenen - niet te groot of op de groei. Voor elke balletschoen geldt dat ze in de breedte nog uitlopen en een goed aansluitende balletschoen zorgt voor stabiliteit en stevigheid.

Geschikt voor elk niveau danser.

Lees meer »
Maat advies »

Bijpassende producten

Product beoordelingen

  • 10
    Momenteel hoeft er niets te veranderen aan uw service. Wij zijn erg tevreden met de mooie satijnen balletschoenen en de vriendelijke dame aan de telefoon
    12-12-2020

Gerelateerde producten

Ballerina schoenen met pailletten roze (Rose & Romeo)

Ballerina schoenen met pailletten roze

Rose & Romeo
Slippers Mariona roze (Souza for Kids)

Slippers Mariona roze

Souza for Kids
Spaanse schoenen roze/zwart (Tres Niñas)

Spaanse schoenen roze/zwart

Tres Niñas
1442
  • Copyright © 2021 Prinsessenjurk.nl