Sinterklaas

Categorieën


Geslacht


Kledingmaat


Merk


Kleur

Filteren
Sorteer op:

1 artikelen

  Sinterklaas

  De pepernoten liggen al maanden in de winkel en dat betekent maar één ding! De Sint is bijna weer in het land en daar heeft jouw stuiterpietje weer een jaar naar uitgekeken. We weten allemaal dat het Sinterklaasfeest draait om veel snoepgoed en cadeautjes, maar wat vieren we nu eigenlijk? We vieren de verjaardag van Sinterklaas en dat doen we wel 3 weken lang!

  Intocht van Sinterklaas 

  Sinterklaas is op 6 December jarig en komt meestal 3 weken voor zijn verjaardag aan in Nederland en België. De intocht van Sinterklaas en de pieten is altijd een groot feest. Er zijn veel pieten die dansen en rondspringen, natuurlijk zijn de beroemde pepernoten er in overvloed en misschien kan je wel met de Sint en de pieten op de foto! De kids maken de mooiste knutselwerkjes en hopen deze persoonlijk te kunnen geven, lukt dit niet dan gaat het werkje in de schoen dan ontvangt de Sint hem graag wanneer hij het schoentje komt vullen.

  In de weken naar 5 December - pakjesavond - zetten de kinderen af en toe hun schoentje. Sinterklaas en de pieten hebben het heel druk en kunnen daarom niet bij ieder kindje elke dag langskomen. Om Sint en zijn pieten een beetje te helpen kunnen de kids in overleg met de ouders bijvoorbeeld 2x per week een schoentje zetten.

  Schoencadeautjes

  Zodra Sint weer in het land is worden de schoentjes door heel het land gezet, of dit nu bij een schoorsteen of bij een deur dat maakt voor de kids helemaal niks uit. Ben je heel het jaar lief geweest voor je ouders en/of broertjes en zusjes? En wat zal je dit jaar weer krijgen van de goede Sint? Om de Sint een klein beetje te helpen met shoppen voor al deze cadeaus, vind je hier de leukste schoencadeautjes! Vergeet niet een liedje te zingen en natuurlijk een wortel voor Amerigo.

  Een goede Sint weet al heel lang waar je de leukste cadeaus kan vinden, en dat is natuurlijk bij Prinsessenjurk.nl. Sint kan hier terecht voor jongens en meisjes en vind de leukste en mooiste cadeaus voor de kids van 2 tot 10 jaar. Of het hier nu gaat om echte prinsessen of stoere kids, Prinsessenjurk heeft een groot assortiment met genoeg schoencadeautjes voor het uitkiezen. Bekijk ook de top 10 schoencadeautjes van Prinsessenjurk.

  De leukste Sinterklaascadeaus

  Zoek en vind hier de leukste Sinterklaascadeaus. Cadeautoppers tegen extra lage prijzen voor ieder kind. Met schoencadeautjes, lieve cadeautjes voor de allerkleinste of stoere cadeautjes voor avontuurlijke kids. Kies voor favoriete thema's als Frozen en Disney prinsessen met korting. Alles voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest! 

  De populairste Disney prinsessenjurkjes voor kinderen:

  Sinterklaas cadeaus voor peuters

  Peuters zijn meestal te jong om zelf een verlanglijstje in elkaar te knutselen, maar wat is dan een leuk Sinterklaas cadeau voor peuters? We moeten Sint een handje helpen! Prinsessenjurk helpt Sint een beetje door de leukste en hipste thema's voor deze leeftijd te bespreken. Ben jij ook benieuwd? Lees hier meer over leuke Sinterklaas cadeaus voor peuters.

  Sinterklaas cadeau voor 4 tot 6 jarige

  Vanaf deze leeftijd kunnen ze toch wel echt al zelf kiezen. Maar niet ieder kind van deze leeftijd is gefocust op een verlanglijstje, zij hebben het natuurlijk ook heel druk nu ze eindelijk naar school mogen. Daarom helpen wij van Prinsessenjurk Sint een klein beetje op weg om leuke cadeautjes te vinden voor 4 tot 6 jarige.

  Sinterklaas cadeau voor 7 tot 10 jarige

  Kinderen van 7 tot 10 jaar weten al heel goed wat er op het verlanglijstje moet komen voor Sint. Weken voor Sint en piet aankomen worden knutselwerkjes, tekeningen en verlanglijstjes gemaakt. De kids liggen nog net niet voor de deur te wachten tot het grote speelgoedboek weer binnen valt. Op school vragen ze wat de vriendjes en vriendinnetjes aan Sint gaan vragen en doen zo een beetje inspiratie op. Sint heeft ook een beetje inspiratie nodig en wij van Prinsessenjurk gaan hem daar eens bij helpen. De nieuwste trends, bezigheden en leukste cadeautjes voor deze leeftijden worden hier besproken.

  Pakjesavond

  Sinterklaas is jarig op 6 December en viert dat met alle kids op Pakjesavond op 5 December. En wat doen we als iemand jarig is? Een liedje zingen natuurlijk! Op deze avond pakt hij eens goed uit en geeft hij de mooiste en leukste cadeaus weg aan alle lieve kids als dank voor de mooie knutselwerkjes, gezongen liedjes en lekkers wat hij kreeg.  

  Omdat Sinterklaas het heel druk heeft met alle kindjes voorzien van leuke cadeaus kan hij ze helaas niet bij ieder kindje persoonlijk brengen. Gelukkig heeft hij die pieten die hem te hulp schieten om alle cadeautjes bij de kinderen te leveren.

  Feestelijk verpakt met Sinterklaas

  Sint vindt al die cadeautjes heel leuk, maar deze moeten ook worden ingepakt! Wij zullen Prinsessenjurk niet zijn als we daar niet aan gedacht hebben. De sint kan bij het bestellen kiezen voor onze cadeauservice en dan word het pakje ingepakt en wel thuis geleverd. Prinsessenjurk biedt een cadeauservice aan voor €2,50. Het cadeautje wordt dan feestelijk ingepakt met sinterklaas en een handgeschreven kaart met een ingestuurde tekst! Wil je meer weten over de cadeauservice? Lees hier nog wat meer informatie.

  Toch liever zelf de cadeautjes inpakken? Dan hebben wij 3 leuke inpak ideeën voor de Sint! Volg ons ook op Pinterest voor leuke ideeën!

  Kruidnoten van papier
  Deze kruidnoten kan je hangen aan de cadeautjes of je kan een leuke slinger maken voor in huis. De kruidnoten zijn hier te printen! Print labels

  Een cadeautje maak je helemaal af met een label, hierop kan een naam en/of een stukje tekst worden geschreven. Een label maakt het allemaal net een stukje persoonlijker dan alleen een papiertje! Leuke gratis labels kan je hier bestellen!

  Jute zakjes
  Een ander gaaf idee is het inpakpapier te vervangen door kleine jute zakjes! Dit is en veel beter voor het milieu, want je kan het hergebruiken, en het ziet er superleuk uit! De cadeautjes lijken zo op de zak van Sinterklaas, maar dan in het klein. Een voorbeeld is te zien op de foto die hierboven gebruikt is voor de labels!

  Stuiterpietjes

  Voor veel kinderen, en ook zeker de ouders, zijn de feestdagen rond December de drukste tijd van het jaar. De kids worden soms al vanaf September geattendeerd op de aankomst van de Sint. Ze oefenen liedjes, knutselen en maken een verlanglijstje met alles wat ze graag willen hebben. De ouders hebben het met deze dagen superdruk en vieren vaak helemaal uitgeteld op 5 December pakjesavond. Het is daarom wel fijn om een paar tips te hebben om jouw stuiterpiet een beetje rustig te kunnen houden lijkt mij? Nou hier komen ze dan!

  Een rustig pietje met Sinterklaas krijg je met deze 10 tips:

  1. Maak gebruik van een aftelkalender Je kan hierop alle belangrijke momenten vastleggen, zoals de aankomst van Sint en de pieten, Sinterklaas op school en wanneer mag ik mijn schoentje zetten. Zo breng je een beetje structuur en vastigheid in deze stressvolle periode. Prinsessenjurk heeft een leuke aftelkalender, maar je kan er natuurlijk ook altijd nog zelf een maken!  
  2. Afspraken maken
   Praat met de ouders in de buurt, van vriendjes en vriendinnetjes en op school. Hoe vaak mogen die kids hun schoentje zetten en wat krijgen zij daarin? Voorkom teleurstellingen en stem met de ouders af, zo krijgt niet het ene kind een grote doos Playmobiel en het andere kind een chocolade letter.

   P.S. probeer het suikergehalte zo laag mogelijk te houden, want van suiker gaan ze alleen maar meer stuiteren!

  3. Knutselen
   Wat werkt nu beter dan je kleine druktemaker bezighouden met een leuke knutsel opdracht. Er zijn genoeg leuke knutselwerkjes of tekeningen te vinden op internet waar jij de kleine uren mee bezig kan houden. Prinsessenjurk heeft ook een aantal leuke opdrachtjes voor de kids die vaak bij een bestelling worden toegevoegd, maar je kan ze ook via de afbeelding printen!

  4. Pepernoten bakken
   Het is superleuk om pepernoten te bakken voor de Sint en de Piet, de kinderen kunnen deze in de schoen doen, uitdelen of lekker zelf opeten! Sint en Piet zijn natuurlijk benieuwd hoe de bakkunsten zijn van de kids in Nederland.

  5. Dreig niet met de roe
   Hoewel je ze af en toe achter het behang wil plakken is het voor de kinderen ook een hele stressvolle periode. Ze zijn vaak bang om geen cadeautjes te krijgen wanneer ze even vervelend zijn of iets stouts doen, dreig dan niet met de roe of in de zak naar Spanje, want dit zorgt voor nog meer stress.

  6. Info overdosis
   De kinderen worden al vanaf September vaak overladen met informatie over de Sint. Laat ze niet te veel boeken, televisie en filmpjes kijken en lezen, want ze krijgen hier al genoeg mee te maken.

  7. Het grote geheim van Sinterklaas
   Voor degene die het echt heel moeilijk vinden is het vaak beter om het grote geheim van Sinterklaas te weten. Vertel ze wel dat het een geheim is, dus niet alle kindjes zijn hiervan op de hoogte. Help ze het geheim bewaren en verzin hier leuke methodes voor!

  8. Geen schoentje zetten in het weekend
   Als er een manier is om je kind uit bed te krijgen is dat wel een schoencadeautje. Ze willen natuurlijk super graag weten of de Sint langs is geweest en wat ze hebben gekregen. Maar in het weekend wil je dat ze lekker uitslapen, spreek daarom af om het schoentje op donderdag te zetten. Dan kunnen ze in het weekend lekker spelen met wat ze vrijdag hebben gehad!

  9. Eindigen van pakjesavond
   Na het krijgen van al dat speelgoed en andere cadeaus krijg je de kids vaak moeilijk naar bed. De oplossing is dan ook heel simpel! Geef als laatste cadeau een nieuwe pyjama, deze kunnen ze dan aan doen. Zo maak je stiekem een kleine overbrugging naar bedtijd.

  10. Afscheid nemen van Sint en Piet
   Op 6 December gaan de Sint en zijn Pieten weer terug naar Spanje om daar de verjaardag van de Sint te vieren. Neem afscheid van de Sint, zodat ze weten dat hij terug is naar huis.

  Online Sint-cadeaus bestellen

  De Sint heeft het natuurlijk heel druk. Zo heeft hij geen tijd om alle winkels af te gaan voor de juiste cadeaus voor iedereen. Gelukkig bieden wij van Prinsessenjurk een snelle levering en een inpakservice aan. Mocht het nou niet passen of heb je toch iets dubbel gehad. Dan kan je bij Prinsessenjurk ruilen binnen een termijn van 30 dagen.

  Meer info - Contact

  Bezoekadres:  Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL Postadres België:  Gemeentelaan 53 bus 77, 2381 Weelde, België Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur Tel: +31(0)13 711 03 56 E-mail: klantenservice@prinsessenjurk.nl  

  • Copyright © 2022 Prinsessenjurk.nl