Show filters
Merken

Geslacht
Kleur
Prijs  
Sinterklaascadeaus 4 - 6 jaar

Sinterklaascadeaus 4 - 6 jaar

Wat gaat het snel, de kids gaan naar school en zijn geen baby meer. Op school en bij vriendjes en vriendinnetjes zien ze het mooiste speelgoed en worden ze bewust van het Sinterklaasfeest. Er worden verlanglijstjes geknutseld met de leukste sinterklaascadeaus met behulp van het grote speelgoedboek. Maar niet ieder kind is bezig met lijstjes maken en dat maakt het voor Sint wel een beetje lastig, want hoe vind hij nu al die schoencadeautjes? Prinsessenjurk helpt Sint graag door de leukste trends, cadeautjes en thema's te bespreken voor de leeftijd.
Lees verder


Sinterklaas cadeau voor 4 tot 6 jarige

Vanaf deze leeftijd kunnen ze toch wel echt al zelf kiezen, al is het misschien niet altijd waar je op hoopte, maar ze kunnen het wel. De mooiste verlanglijstjes worden geknutseld of lekker makkelijk omcirkeld in het speelgoedboek. Toch is niet ieder kind van deze leeftijd gefocust op een verlanglijstje, zij hebben het natuurlijk ook heel druk nu ze eindelijk naar school mogen. Daarom helpen wij van Prinsessenjurk Sint een klein beetje op weg door de nieuwste trends en leuke cadeaus hier te bespreken.

Prinses Sofia

Prinses Sofia is een enorme populaire serie van Disney Junior. Het verhaal gaat over Sofia, een doodgewoon meisje, die plots prinses wordt, doordat haar moeder trouwt met de koning. Sofia moet leren hoe een prinses zich gedraagt en krijgt gelukkig hulp die ze kan oproepen met haar amulet. Prinsessenjurk heeft verschillende jurken van de mooie lila jurk die Sofia draagt in de serie, en zelfs een klein jurkje voor de lievelingspop van de kleine meid. De kleine jurk lijkt precies op de grote variant (nou ja groot het blijft jouw kleine meid).

Shimmer en Shine

Shimmer en Shine zijn 2 lampgeesten die onopzettelijk allerlei problemen veroorzaken.  Leah probeert deze op te lossen en dit terwijl ze haar geestjes geheimhoudt voor haar buurman Zac. Wanneer Zac achter het bestaan van Shimmer en Shine komt krijgt hij een eigen geest genaamd Kaz. Samen met Prinses Samira van het magische land beleven Leah, Zac, Kaz en Shimmer en Shine de grootste avonduren.

De Shimmer en Shine pakjes lijken een beetje op die van Prinses Jasmine uit de Disneyfilm Aladdin & Jasmine. De kostuums zijn gemaakt van glanzend satijn en is afgewerkt met nog meer glans en glitter! Het pakje sluit aan de achterkant en heeft nog een gilet met kleine mouwtjes en een foto van de personages. Bij het kostuum worden armbanden en een haarband geleverd die de outfit helemaal compleet maken.

Shimmer en Shine maatvoering
maat leeftijd kledingmaat
T 2 - 3 92 - 98
S 3 - 4 104 - 110
M 5 - 6 116 - 120

 

Rugzakken

Vanaf deze leeftijd is het echt stoer om een eigen rugzak of tas te hebben die overal mee naar toe kan. En dat bedoelen we natuurlijk letterlijk want zodra een kind een tas heeft moet deze overal mee naar toe, op vakantie, uit logeren, naar school en zelfs naar de buren. Een rugzak of tas is dan ook een nuttig cadeau, deze wordt vaak gebruikt en verdwijnt niet zo snel achter in de kast.

Poppen

Net als knuffels ontbreken er vast geen poppen in huis wanneer er een kind rondloopt. Poppen in alle formaten en figuren, van babypoppen tot knuffelpoppen je hebt ze overal en zijn een te gek cadeau. De poppen zelf zijn natuurlijk al superleuk, maar wist je dat je bij Prinsessenjurk ook terecht kunt voor een poppenjurkje wat precies lijkt op de jurk van jouw kleine meid? Great Pretenders maakt dit mogelijke met een variant op het merk namelijk: Tiny Great Pretenders.

Prinsessenjurk heeft niet alleen de poppenjurkjes in het assortiment, maar bied ook een aantal poppen aan, zoals een kleine Vaiana. Combineer de pop samen met een Vaiana jurk en laat de pop en jouw kleine meid matchen.

Meer info - Contact

Postadres NL:  Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL
Postadres België:  Gemeentelaan 53 bus 77, 2381 Weelde, België
Bezoekadres:  Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur
Tel: +31(0)13 711 03 56
E-mail: klantenservice@prinsessenjurk.nl

© Copyright 2020 Prinsessenjurk.nl