Show filters
Merken

GeslachtKleur

Prijs  
Sinterklaascadeaus 7 - 10 jaar

Sinterklaascadeaus 7 - 10 jaar

Wat worden ze toch snel groot. Kinderen van 7 tot 10 jaar weten al goed wat ze willen vragen aan Sinterklaas. Ze horen genoeg op school en doen veel inspiratie op bij vriendinnetjes voor de leukste schoencadeautjes.
Voor de kids is het allemaal heel logisch en simpel, maar voor Sint is het misschien wat moeilijker om de leukste sinterklaascadeaus te vinden. Dan helpen wij Sint toch een beetje!
Lees verder


Sinterklaas cadeau voor 7 tot 10 jarige

Kinderen van deze leeftijd weten ze al heel goed wat er op het verlanglijstje moet komen voor Sint. Weken voor Sint en piet aankomen worden knutselwerkjes, tekeningen en verlanglijstjes gemaakt. De kids liggen nog net niet voor de deur te wachten tot het grote speelgoedboek weer binnen valt. Op school vragen ze wat de vriendjes en vriendinnetjes aan Sint gaan vragen en doen zo een beetje inspiratie op. Sint heeft ook een beetje inspiratie nodig en wij van Prinsessenjurk gaan hem daar eens bij helpen. De nieuwste trends, bezigheden en leukste cadeautjes voor deze leeftijden worden hier besproken.

Surprises

Vanaf ongeveer 7/8 jaar is het zover, de kids moeten surprises maken voor op school. Er worden lootjes getrokken en kleine cadeautjes gekocht. Maar dan komt het, die cadeautjes moeten leuk en origineel verpakt worden in een surprise. Nu staan er genoeg ideeën op het internet waar je een te gekke surprise kunt maken, maar wij zullen Prinsessenjurk niet zijn als we je ook een paar ideetjes meegeven. Volg ons ook op Pinterest voor inspiratie en ideeën.

Eenhoorn

De eenhoorn trend is je vast niet ontgaan. Het zal je dus ook niet verassen als er een hele hoop eenhoorn fans rondlopen, en wat is er dan leukers dan een eenhoorn surprise? Een eenhoornsurprise gevuld met eenhoorn cadeautjes natuurlijk! Deze surprise is vrij gemakkelijk te maken lees maar mee.

Wat heb je nodig:

 • Cadeautje(s)
 • Doos, groot genoeg voor het cadeautje
 • Wit papier of witte verf
 • Een printer voor de oren, ogen en hoorn
 • Lint of versiering voor de manen
 • Lijm & schaar

Hoe moet het ?

Pak de cadeautjes in en stop deze vervolgens in de doos. Beplak de doos met wit papier of verf deze wit. Vervolgens plak je op de doos een paar ogen, oren en vergeet natuurlijk niet de hoorn (deze kan je gewoon vinden op het internet, even uitprinten en uitknippen en plakken maar). Als finishing touch kan je met lint of versiering manen creëren, en tada een makkelijke maar superleuke surprise.

Pinguïn

Wat heb je nodig:

 • 2 lege flessen
 • Verf of stiften in de kleuren wit, zwart, groen en wit
 • Kwasten
 • Zwart papier
 • Pompom
 • Lijm en schaar
Hoe moet het?

Snijd de twee lege flessen door midden en gebruik de twee onderste helften om verder te knutselen. Je kan nu het cadeautje in een van beide helften stoffen en vervolgens de andere helft erover heen schuiven. Verf de flessen eerst helemaal wit, geef daarna met stift of verf de vorm van het gezicht en de buik aan en verf of kleur alles daarbuiten zwart. Verf de top groen (je kan natuurlijk altijd andere kleuren gebruiken) en maak er een leuk mutsje van met witte details. De pompon kan je bovenop plakken, dat is de top van de muts. Schilder op het gezicht nog 2 ogen en een snaveltje. Knip 2 vleugels uit het zwarte papier en plak deze aan beide zijkanten. En tada een leuke pinguïn past goed in deze koude wintermaanden. 

Piñata

Een ander super leuk en makkelijke surprise is natuurlijk een piñata. Vul de piñata met snoepgoed, confetti en het cadeautje. Is het cadeautje nu niet breekbaar? Dan is het een leuk idee om een stok mee te nemen zodat de piñata op de juiste manier word geopend, als je begrijpt wat wij bedoelen. Wist je dat Prinsessenjurk ook een aantal leuke piñata’s in het assortiment heeft? Bekijk bijvoorbeeld eens deze prachtige zeemeermin, voor de echte fans is het dan ook leuk om deze te vullen met zeemeermin cadeautjes zoals een mooie jurk of accessoires.

Kant en Klaar

Is knutselen niet zo jouw ding, maar heb je toch een surprise nodig? Wist je dat je deze ook gewoon kunt bestellen of uitprinten? Bij Bellatio kan je bijvoorbeeld kant en klare surprises bestellen, je hoeft dan alleen nog even alles op z’n plek te zetten, cadeautje erin en klaar is kees.

Vaiana

De dappere Vaiana gaat opzoek naar de halfgod Maui om haar eiland te redden. Haar mooie oranje top met hawaïrok is natuurlijk ook verkrijgbaar bij Prinsessenjurk. Vaiana’s outfit is te koop zowel in de jurk variant als in de variant met top en rok. Het pakje met de beroemde ketting en de bloem voor in het haar maken toveren jouw kleine meid helemaal om in Vaiana.

Belle

Iedereen die aan Belle denkt, denkt aan een mooie grote gele baljurk met roosjes. En daar denkt jouw kleine meid ook aan! De baljurk is in verschillende varianten verkrijgbaar en is te combineren met accessoires zoals kroontje, schoentjes en een cape.

Eenhoorn

Deze trend is je vast niet ontgaan, overal waar je kijkt zie je eenhoorns! Of het nu een eenhoornprint of een kostuum is, het thema komt overal terug. Deze schattige trend is daarom ook terug te vinden bij Prinsessenjurk. Er is zelfs een collectie te vinden op de website, waar niet alleen kostuums worden getoond, maar ook te gekke accessoires voor de kids.

Meer info - Contact

Postadres NL:  Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL
Postadres België:  Gemeentelaan 53 bus 77, 2381 Weelde, België
Bezoekadres:  Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur
Tel: +31(0)13 711 03 56
E-mail: klantenservice@prinsessenjurk.nl

 

© Copyright 2020 Prinsessenjurk.nl