Show filters
MerkenGeslachtKleur

Prijs  
Sinterklaascadeaus voor peuters

Sinterklaascadeaus voor peuters

Peuters zijn misschien wel de makkelijkste of de moeilijkste leeftijd voor Sint. Voor sommige kids  is het heel duidelijk te zien waar mee word gespeeld, zoals poppen of verkleedkleren, maar voor andere kids is het wat moeilijker op een passend schoencadeautje te vinden. Wij van Prinsessenjurk helpen Sint een handje met behulp van een leuke top 10 sinterklaascadeaus en door de leukste thema's en ontwikkelingen hier te bespreken voor jouw kleine peuter.
Lees verder


Sinterklaas cadeaus voor peuters

Peuters zijn meestal te jong om zelf een verlanglijstje in elkaar te knutselen, maar wat is dan een leuk Sinterklaas cadeau voor peuters? We moeten Sint een handje helpen! En dat doet Prinsessenjurk door leuke trends en hippe cadeaus voor jou kleine peuter hier te bespreken.

Capes

Een peuter heeft een leeftijd van 2 tot 4 jaar en hoe schattig is het nu om een klein kind te verkleden? Super schattig! Maar wel soms onhandig, daar hebben wij van Prinsessenjurk een oplossing voor. Ooit gehoord van capes? Vast wel, maar wist je dat een cape ook heel leuk zijn op je kleintje mee te verkleden. Je kan de cape gewoon over de kleren heen slaan en vast maken met de klittenbandsluiting rond het nekje. Bekijk de capes van Prinsessenjurk hier!

Zeemeermin

Wist je dat kleine kinderen helemaal fan zijn van zeemeerminnen? Wij van Prinsessenjurk vinden die niet gek als je kijkt naar de glitters en mooie kleuren die worden gebruikt in zeemeerminkostuums. Prinsessenjurk biedt een aantal prachtige jurken aan, met natuurlijk een zeemeerminstaart! Ook accessoires zoals een kroontje, schoentjes of een ballon zijn verkrijgbaar in het zeemeerminthema.

Poppen

Net als knuffels ontbreken er vast geen poppen in huis waar een kleine peuter rondloopt. De poppen zelf zijn natuurlijk al superleuk, maar dezelfde jurk als je pop is helemaal het einde. Great Pretenders is een merk die dit mogelijk maakt. Great Pretenders heeft namelijk een kleine variant, Tiny Great Pretenders dit zijn poppenjurken die precies lijken op de jurken die jouw peuter aan kan.

Behalve poppenkleertjes heeft Prinsessenjurk ook een aantal poppen in het assortiment zoals een kleine Vaiana, jouw kleine meid kan samen met haar pop (natuurlijk in Vaiana outfit) geweldige avonturen beleven met de grenzeloze fantasie.

Sprookjesbos

Kleine kinderen zijn gek van de Efteling, dat snappen wij als geen andere want stiekem vinden wij de Efteling zelf ook nog heel leuk. De leukste sprookjes en boselfjes komen bij elkaar in het betoverende sprookjesbos. De mooiste prinsessen zoals rapunzel en assepoester, maar ook roodkapje zijn te bewonderen. En na een rit in de droomvlucht wil jouw kleine meid voortaan als elfje of fee door het leven, ook dat snappen wij heel goed want wie wil dat nu niet?

Na een dag in de Efteling zijn de kids alleen maar meer fan geworden en willen zich kleden als hun favoriet. Gelukkig heeft Prinsessenjurk een groot assortiment wat bestaat uit verschillende jurken, kostuums en accessoires om jouw kleine meid of jongen om te toveren in zijn of haar idool.

Meer info - Contact

Postadres NL:  Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL
Postadres België:  Gemeentelaan 53 bus 77, 2381 Weelde, België
Bezoekadres:  Sprendlingenpark 26, 5061 JV  Oisterwijk, NL

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur
Tel: +31(0)13 711 03 56
E-mail: klantenservice@prinsessenjurk.nl


© Copyright 2020 Prinsessenjurk.nl