Prinsessenjurk.nl


Geslacht


Kledingmaat


Merk


Kleur

Filteren
Sorteer op:

45 artikelen

Frozen 2 Elsa witte kristallen jurk (Prinsessenjurk.nl)
Nieuw

Frozen 2 Elsa witte kristallen jurk

Prinsessenjurk.nl
Luxe Frozen jurk Anna met cape (2-delig) (Disney)
Actie

Luxe Frozen jurk Anna met cape (2-delig)

Disney
Luxe Olaf Frozen 2 jurk (Disney)

Luxe Olaf Frozen 2 jurk

Disney
Classic Elsa Frozen jurk - Olaf's Frozen Adventure' (2-delig) (Disney)

Classic Elsa Frozen jurk - Olaf's Frozen Adventure' (2-delig)

Disney
Classic Anna Frozen jurk Disney - Olaf's Frozen Adventure' (Disney)
Nieuw

Classic Anna Frozen jurk Disney - Olaf's Frozen Adventure'

Disney
Classic Elsa Frozen 2 jurk (2-delig) (Disney)

Classic Elsa Frozen 2 jurk (2-delig)

Disney
Basic Elsa Frozen 2 jurk (2-delig) (Disney)

Basic Elsa Frozen 2 jurk (2-delig)

Disney
Luxe Anna Frozen 2 jurk (3-delig) (Disney)
Nieuw

Luxe Anna Frozen 2 jurk (3-delig)

Disney
Basic Anna Frozen 2 jurk (Disney)
Nieuw

Basic Anna Frozen 2 jurk

Disney
Disney Frozen Fever Anna De Luxe (Disney)
Actie

Disney Frozen Fever Anna De Luxe

Disney
Frozen jurk Elsa met gratis broche (Prinsessenjurk.nl)
Actie

Frozen jurk Elsa met gratis broche

Prinsessenjurk.nl
Frozen cape Elsa (Great Pretenders)

Frozen cape Elsa

Great Pretenders

  Frozen 2

  “Let it go, let it go, can't hold it back anymore”. Kan jouw (klein)kind ook niet stoppen met het zingen van de liedjes uit Frozen? Dan hebben we goed nieuws, want deel 2 is in de maak…. dus nog meer liedjes om mee te zingen!

  Frozen 2 is de nieuwe computer-animatiefilm en musicalfilm van Disney. Dit wordt het vervolg op de eerste Frozen-film. Het eerste deel zag in 2013 het levenslicht en sleepte een Oscar en een Golden Globe voor beste animatiefilm in de wacht. Daarnaast werd het nummer Let It Go bekroond met een Oscar voor beste originele song. Deze eerste Frozen-film was wereldwijd een grote hit en bracht meer dan 1,2 miljard dollar (1 miljard euro) op. Dat maakte Frozen tot de meest opbrengende animatiefilm aller tijden.

  Dat is alweer even geleden, dus het wordt tijd om Frozen opnieuw te kijken, want het tweede deel komt eraan. Disney heeft onlangs de trailer van Frozen 2 uitgebracht en die wil je vast en zeker zien.

  Het verhaal van Frozen 2

  De makers hebben nog niets losgelaten over de inhoud van het verhaal van Frozen 2, maar het is wel duidelijk dat zowel prinses Elsa als ook Anna sowieso weer van de partij zullen zijn. De actrices die de stemmen van de karakters inspreken, Idinia Menzel (Elsa) en Kristen Bell (Anna), hebben op Twitter al laten weten dat ze heel blij zijn dat er eindelijk een vervolg komt.

  Er zijn verder nog maar weinig details over Frozen 2 bekend, maar in de trailer is te zien hoe koningin Elsa, haar zusje Anna, Kristoff en sneeuwpop Olaf samen weer en wind trotseren en zich moeten weren tegen de gevaarlijke buitenwereld. Het viertal is op reis om een eeuwenoud mysterie over het koninkrijk te ontrafelen.

  Welk avontuur Disney nu voor ons in petto heeft, wordt uit de trailer nog niet helemaal duidelijk. Maar ik vraag mij vooral af wat de nieuwe Let It Go wordt en of deze net zo populair wordt. We moeten nog even geduld hebben voor we daarachter komen.

  De officiële trailer Frozen 2

  Het lange wachten wordt beloond: Disney heeft onlangs een teaser trailer online geplaatst van de nieuwe film Frozen 2. Dé animatiefilm die niet alleen het hart van kinderen, maar ook dat van volwassenen sneller laat kloppen.

  De film staat gepland voor november 2019 en fans kijken daar reikhalzend naar uit. Disney doet bewust haar best om zo weinig mogelijk info over de film vrij te geven. Zo wordt het opbouwen van de spanningen en verwachtingen in aanloop naar de film toe steeds groter. Alle bekende personages uit het succesvolle eerste deel uit 2013 keren terug in het vervolg. Zo zie je in de teaser trailer de bekende figuren zoals Elsa, Anna, Olaf en Kristoff.

  In de trailer is wel te zien dat prinses Elsa een duistere wereld betreedt. Met gebruik van haar ijzige krachten trotseert ze het grote gevaar. Het lijkt wederom een film vol groots avontuur, maar het blijft natuurlijk een teaser trailer; de inhoud van het Frozen verhaal wordt nog niet prijsgegeven. Zo ook lijkt de Frozen kleding van onze geliefde prinsessen eerder wat saai en eenvoudig. Niet wat we verwachten met het oog op de eerder uitgebrachte Frozen film uit 2013.

  In februari heeft Walt Disney Productions de veelbelovende officiële trailer op YouTube geplaatst. Deze kan je hier bekijken.

  De nieuwe Frozen 2 jurk van Elsa en Anna

  De grote vraag die bij iedereen op de lippen ligt is natuurlijk; hoe komt de nieuwe Frozen jurk van Elsa eruit te zien? Helaas weten wij dat nog niet met zekerheid te zeggen. Wat ik wel weet is dat de Frozen kleding die ze in de trailer van Frozen 2 laten zien, niet dé jurk gaat worden.

  Alle officiële Disney merchandise – zoals de Frozen jurken, cd’s, dvd’s, handdoeken, lunchtrommels, etc. – komen pas in januari 2020 op de markt; 3 maanden nadat Frozen 2 in de bioscopen is uitgekomen. Met de bedoeling om de spanning op te bouwen. Heel slim eigenlijk, want dan heeft iedereen de film zo’n beetje al minstens eenmaal gezien, kunnen de liedjes al meegezongen worden en de jurken al mijmerend gewenst worden. Er is nog een reden waarom Disney zo weinig prijsgeeft over de Frozen jurken; de concurrentie. Disney wil absoluut niet dat copy cats hun ideeën overnemen, dus je kan ervan uit gaan dat alles wat voor januari 2020 op de markt komt geen officieel Frozen item is.

  Als officiële verkoper van Disney prinsessenjurken en dus ook Frozen jurken, verkopen wij uiteraard ook de échte Frozen jurk van Anna en Elsa. En wij hebben nauw contact met onze Disney prinsessenjurken dealer in Nederland. Van deze Disney-insiders kregen wij te horen hoe ver deze geheimhouding gaat. Officiële Disney distributeurs hebben de film inmiddels wel mogen zien, maar wel in zwart-wit én ze hebben van tevoren een geheimhoudingscontract moeten tekenen. Allemaal strikt geheim dus.

  Dat onze insiders dus niet enthousiast over de nieuwe Frozen 2 jurk is, omdat deze nogal lichtgrijs lijkt te zijn, is dan ook niet vreemd met een film in zwart-wit, hahahaha. Nee, ik geloof niet dat Disney alle fans van dé Elsa Frozen jurk laat zitten met een minder mooie jurk dan de eerste ijsblauwe jurk met lange sleep. De trailer lijkt echter zeer saai als het om de nieuwe Frozen jurk gaat. Een jumpsuit met een bolero? Welk kind, die een Disney prinses wil naspelen, wil dit nu aantrekken? Nee, dat geloof ik niet. Maar er is hoop; er zijn inmiddels ‘gelekte’ beelden van de nieuwe Elsa Frozen 2 jurk gevonden. Wat een prachtige Frozen 2 jurk is dit! Met een prachtige ijssterren cape en opstaande kraag wederom in prachtig ijsblauw; dat belooft wat! Ik weet niet of dit dé jurk wordt, maar zo wel, dan is het zeer hoopvol. Onderstaand kan je zelf de afbeelding bekijken.

  Wanneer komt de nieuwe film Frozen 2 in de bioscoop?

  Helaas voor de jonge Disney-fans gaat het nog wel even duren totdat de film uitkomt: Frozen 2 is vanaf 27 november 2019 in de bioscoop te zien, laat Disney weten.

  • Copyright © 2020 Prinsessenjurk.nl