Zeemeerminstaarten


Geslacht


Kledingmaat


Merk


Kleur

Filteren
Sorteer op:

2 artikelen

Bikinibroekje zeemeermin Princess — Kuaki Mermaids

Op voorraad

  Zwem net als een échte zeemeermin met de prachtige zeemeerminstaarten Prinsessenjurk.nl! Een zeemeermin staart met monovin is de leukste en veiligste manier om de magische onderwaterwereld te ontdekken alsof je een échte zeemeermin bent. Prinsessenjurk.nl biedt een mooie selectie zeemeerminstaarten aan van het Spaanse merk Kuaki Mermaids; de meest populaire zeemeerminstaarten in Nederland en België. Ze worden aanbevolen door veel zwembaden vanwege de goede pasvorm, veilige monovin en lange levensduur voor zowel kinderen als volwassenen.

  De mooiste zeemeerminstaarten koop je bij Prinsessenjurk.nl
  Deze staarten zijn gemaakt van hoogwaardig 2-way stretch lycra Xtra Life fabric. Dit materiaal past perfect op het lichaam en zorgt voor comfortabel zwemmen. De prachtige staart worden geleverd met een flexibele en onbreekbare monovin, die bestaat uit een vin en een neopreen voetzak. De voetzak kan gemakkelijk worden verwijderd voor gemakkelijk drogen na gebruik. De monovin is een soort zwemvlies uit één stuk en is noodzakelijk voor de zeemeermin beweging.

  De zeemeerminstaarten kunnen in chloor, zoet of zout water worden gebruikt; in het zwembad of in zee. Ga je zeemeerminstaarten kopen dan zijn ze beschikbaar in 4 maten van maat 122 tot maat 164. Dus duik die droom wereld in als een echte zeemeermin met deze prachtige zeemeerminstaarten!

  Zwemmen als De Kleine Zeemeermin

  Kan jouw kind niet wachten totdat ze weer het water in mag? Wil ze het liefst de magische onderwaterwereld verkennen net De Kleine Zeemeermin? Kinderen vinden het heerlijk om in het water te spelen en in de huid te kruipen van hun favoriete zeemeermin. En dat is waar een zeemeerminstaart ze bij helpt!

  Zwemmen als een échte zeemeermin met een zeemeermin staart
  Zwemmen met een zeemeermin staart is de afgelopen 10 jaar flink aan het groeien. Zeemeerminstaarten zijn niet alleen leuk, maar ook een uitstekend hulpmiddel om je zwemvaardigheden te oefenen; ze verbeteren je uithoudingsvermogen en leren je daardoor comfortabeler en veiliger te zwemmen. Om hier het maximale uit te halen, moet je ervoor zorgen dat je goed materiaal gebruikt met een perfecte pasvorm. Een slechte staart of verkeerde maat zorgt ervoor dat het plezier snel verdwijnt. Kies daarom voor de hoge kwaliteit zeemeerminstaarten uit de collectie van Prinsessenjurk.nl!

  De beste zeemeerminstaarten

  Ben je op zoek naar de beste zeemeermin staart voor je kind? Een kwalitatief goede zeemeermin staart en vin zijn erg belangrijk wanneer je veilig wil kunnen zeemeermin zwemmen. Prinsessenjurk.nl biedt een mooie collectie zeemeerminstaarten aan van het Spaanse merk Kuaki Mermaids; de meest populaire zeemeerminstaarten in Nederland en België. Ze worden aanbevolen door veel zwembaden vanwege de goede pasvorm, veilige monovin en hoge kwaliteit.

  De beste zeemeerminstaarten koop je bij Prinsessenjurk.nl
  Kuaki Mermaids is een Spaans bedrijf ontstaan door ouders, die zagen dat hun kinderen genoten van het spelen in het water. Ze beeldden zich in dat ze vinnen hadden en doken onder water om 'schatten' te zoeken op de bodem. Hun dochters wilden echter liever als een echte zeemeermin zwemmen in plaats van alleen maar rond te zwemmen. Hun ouders wilden daarom hun droom om te zwemmen als een zeemeermin vervullen. Zwemmen moest magie worden, een sprookje.

  Destijds waren er al zeemeermin staarten verkrijgbaar, maar geen voldeden aan de kwalitatieve eisen van de ouders. De produkten moesten betaalbaar zijn, maar bovenal veilig en duurzaam! Ze hebben de zeemeermin staarten verbeterd, nieuwe grondstoffen gebruikt en veel aanpassingen gemaakt totdat ze de beste zeemeermin staarten kregen. Hun eigen kinderen waren de eersten die ze gebruikten. En met succes; Kuaki Mermaids is uitgegroeid tot dé Spaanse toonaangevende fabrikant van zeemeermin staarten en monovinnen in Europa. Inmiddels worden de zeemeermin staart van Kuaki Mermaids in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht en werken ze nauw samen met professionele zeemeerminnen en zwemscholen om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen. Aan deze hoge kwaliteitseisen voldoen de zeemeermin staarten van Kuaki Mermaids:

  • Europees gepatenteerd ontwerp

  • Geproduceerd in Spanje, Valencia

  • Hoge kwaliteit 2-way stretch fabric lycra Xtra Life voor een perfecte fit en comfortabel zwemmen

  • Het 3D-effect bright printed design op de zeemeerminstaart en -vin geeft een unieke en levendige uitstraling.

  • Zwembadchloorbestendig

  • antipilling

  • UV-bescherming UPF50+

  • Monovin vervaardigd van hoogwaardig neopreen

   Hoge kwaliteit zeemeerminstaarten

  Een zeemeerminstaart is een geweldige manier voor je kind om van het water te genieten, creatief te zijn met veel plezier in het zwembad. Met een nieuwe zeemeerminstaart van Kuaki Mermaids kunnen kinderen zich een echte sprookjesprinses voelen terwijl ze van alles doen, van baantjes trekken tot kunstjes onder water met vrienden. Maar bovenal, zwemmen als een echte zeemeermin!

  Zeemeerminstaarten met monovin

  De monovin is het belangrijkste onderdeel van de zeemeerminnenstaart omdat het de bewegingen van de zwemmer verandert en ze in staat stelt om de kenmerkende golvende zeemeermin bewegingen te maken.  Een monovin is een soort zwemvlies dat wordt gebruikt in zeemeerminnenstaarten. De monovin wordt aan de onderkant van de zeemeerminnenstaart bevestigd en dient als vervanging voor de voeten van de zwemmer. Je hebt dus een monovin nodig om als een échte zeemeermin te kunnen zwemmen.

  Zeemeerminstaart met monovin kopen


  Het is belangrijk om te onthouden dat de bijpassende monovin noodzakelijk is voor een veilige en comfortabele zeemeermin zwemervaring. Wanneer de monovin van slechte kwaliteit is, kan dit leiden tot onveilige situaties tijdens het zwemmen. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor een zeemeerminnenstaart met een monovin van hoge kwaliteit, gemaakt door een gerenommeerd merk. Onze zeemeerminnenstaarten worden geleverd met een monovin gemaakt van hoogwaardig neopreen dat tegen een stootje kan. De monovin heeft een voetenzak die losgekoppeld kan worden van de vin om goed te kunnen drogen na het zwemmen. Bovendien is de monovin voorzien van een rubberen bescherming om te voorkomen dat de monovin breekt en extra beschermd is.

  Zeemeerminstaarten kopen met bijpassende monovin
  Alle zeemeerminstaarten in verschillende maten XXS, maat XS en S en worden geleverd met een monovin die geschikt is tot max. schoenmaat 38. Om de tippen van jouw nieuwe zeemeermin staart te beschermen, sturen wij gratis vinbeschermers mee, die eenvoudig te bevestigen zijn. Bekijk deze link om te zien hoe je de vin beschermers kunt bevestigen.

  De juiste maat zeemeermin staart

  Let bij het kopen van een zeemeermin staart voor jouw meisje op de maat! We zien vaak dat de staart op de groei wordt gekocht, omdat ze er dan langer plezier van hebben. De enige manier om echt de juiste maat te bepalen is om ons maatadvies exact aan te houden. Op deze manier zorg je er goed voor dat de staart past zodat de meisjes maximaal genieten en het veilig is.

  De juiste maat zeemeerminstaart Maattabel

  De zeemeermin staart moet tijdens het zwemmen niet af kunnen zakken. Daarom is het belangrijk dat je de taille goed opmeet. Je taille meet je over je navel. Let erop dat je het meetlint niet te strak trekt; houd een vinger tussen het lichaam en het meetlint. Mocht je qua maat net tussen 2 maten inzitten dan kun je wel kiezen voor de grootste. Zit deze nog iets te ruim, dan kun je de taille eenvoudig in (laten) nemen.

  Hoewel de taille het belangrijkste is moet de lengte ook goed aansluiten. Omdat de stof stretch is heb je hier wel wat speling. Als het maatadvies aangeeft 82 – 92 cm dan is dit de ideale lengte. Maar als de werkelijke lengte 94 cm is past de staart in dit geval ook prima.  Een paar centimeter afwijking (hoger of lager) is dus geen probleem. Om de lengte te meten, meet je de afstand tussen je navel en je enkel. De beste manier om dit te meten is langs de zijkant van het been.

  Nu je beide maten hebt kun je het maatadvies gebruiken om de juiste maat te bepalen. Je vindt de maattabel bij de veilige staart van jouw keuze.

  Twijfel je nog steeds welke maat je nodig hebt dan kun je altijd even contact met ons opnemen!

  Veilig Zeemeermin zwemmen

  Zeemeermin zwemmen is een super leuke manier voor kinderen om hun fantasie te gebruiken in het water, om beter te leren zwemmen en om lekker te sporten. Echter is het wel belangrijk om het zeemeermin zwemmen op een veilige manier aan te pakken.

  Wij raden aan om kinderen pas te laten zwemmen met een zeemeermin staart wanneer ze in het bezit zijn van diploma A en B. Daarnaast moet er altijd toezicht zijn van een volwassene.

  Al je vragen over het aan- en uittrekken van de zeemeermin staart, handige weetjes over de veiligheid van het zeemeermin zwemmen en over welke vaardigheden je moet beschikken worden hier beantwoord.

  Opgelet:
  Laat je kind altijd onder toezicht zwemmen. Noch de fabrikant, leverancier of Prinsessenjurk.nl aanvaarden enige aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, ontstaan door het gebruik van deze zeemeermin staart.

  Zeemeermin zwemmen
  Zeemeermin zwemles

  Het zeemeermin zwemmen met een zeemeermin staart zit de afgelopen 10 jaar flink in de lift en dat is maar goed ook. Zeemeermin zwemmen zorgt ervoor dat veel kinderen die na hun B-diploma anders weinig tot niet meer in het zwembad komen weer uitgedaagd worden om te gaan zwemmen. Niet alleen goed voor de conditie en creativiteit, maar ook voor de zwemveiligheid!

  Zeemeermin zwemles kinderfeest zeemeermin zwemmen met je zeemeerminstaart
  Wil je beter leren zwemmen als zeemeermin? Lees dan onze blog of ga aan de slag met een van de vele zeemeermin zwemlessen. Hieronder vind je enkele voorbeelden, maar Google geeft uiteraard nog meer zoekresultaten van zeemeermin zwemles tot een kinderfeest bij jou in de buurt.

  Onderhoud zeemeermin staarten

  Hoe moet je een zeemeermin staart wassen? Je hebt een mooie zeemeermin staart gekocht en daar ben je natuurlijk zuinig op. Maar hoe zorg je ervoor dat deze zo lang mogelijk mooi blijft? Zaken als chloor, zand, zonlicht en bijvoorbeeld zonnebrand zorgen ervoor dat de mooie kleuren vervagen en de rek verdwijnt waardoor je niet meer lekker kunt zwemmen.

  De beste manier om je zeemeermin staart goed te onderhouden is door deze na het zwemmen af te spoelen met koud water en goed te laten drogen voordat je de staart weer opbergt. Op een koude stand in de wasmachine kan, maar gaat ten koste van de levensduur. Meer informatie vind je in deze blog; Hoe was je een zeemeerminstaart?

  Hoe moet je een zeemeerminstaart wassen?
  Een bikini bij je zeemeerminstaart kopen

  Maak je zeemeerminlook compleet met de prachtige zeemeermin bikini's erbij van Kuaki Mermaids! Vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een perfecte pasvorm en aangenaam zwemmen. De bikini collectie wordt gemaakt in Spanje en is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals roze, paars, blauw. Dit Spaanse merk is nu exclusief verkrijgbaar bij Prinsessenjurk.nl en beschikbaar in maat XXS, XS en S, wat gelijk staat aan maat 122 tot 164. Ook zonder de staart straalt jouw kind in deze mooie zeemeermin bikini op het strand.

  Een zeemeermin staart met bikini online kopen.
  Naast zeemeermin bikini's hebben we ook bijpassende accessoires die jouw zeemeermin kinderfeest compleet maken voor wie in ondiep water zwemt. Zeemeermin tattoos, feestversieringen en roze make-up. Kijk daarom ook eens naar ons volledige zeemeermin assortiment.

  Zeemeermin staart kopen

  Wij leveren hoge kwaliteit zeemeermin staarten tegen een betaalbare prijs en direct uit voorraad. Bestel voor 17.00 uur en morgen heb je 'm al in huis. Een origineel cadeau wat je kind nooit meer vergeet!

  Zeemeermin staart kopen? Een origineel cadeau
  Je hebt altijd het recht om het artikel binnen 30 dagen na ontvangst je bestelling terug te sturen en je geld terug te krijgen. Voor zeemeermin staarten geldt echter dat dit alleen kan wanneer je er nog niet mee gezwommen hebt en het product verpakt in de originele verpakking. Je kan jouw produkt retourneren met het bijgeleverde retourformulier.

  De prijzen spreken voor zich en de kwaliteit vind je terug in onze garantie. Onze zeemeermin staarten worden geleverd met 3 maanden garantie. Uitgesloten van deze garantie zijn slijtage en fysieke beschadiging.

  Zeemeerminstaart kopen? Veilig, betaalbaar, duurzaam bij Prinsessenjurk.nl
  We hebben je van veel informatie voorzien, maar geen kind is hetzelfde, dus twijfel je over de juiste maat of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden je graag persoonlijk advies!

  En voor meisjes die nog iets te jong zijn om te zwemmen in de diepte, kijk ook eens bij onze zeemeermin jurken en accessoires, speciaal ontworpen voor de kleinere zeemeermin!

  Zeemeermin jurk kopen? Kijk snel op Prinsessenjurk.nl

  • Copyright © 2023 Prinsessenjurk.nl