Puddle Jumper beige panterprint (Swim Essentials)

Jouw kindje kan nu mooi gekleed én veilig heerlijk genieten van het water in deze leuke Puddle Jumper met beige panterprint. Een Puddle Jumper is hét alternatief voor de plastic zwembandjes en zwemring. Het is namelijk beiden ineen. De Puddle Jumper zorgt ervoor dat zowel de romp als de armen van je kind blijven drijven. Dit maakt dit unieke zwemvest op-en-top betrouwbaar. Naast de veiligheid heeft de Puddle Jumper nog een groot voordeel: omdat de zwembandjes van het vest niet opblaasbaar zijn, kunnen ze onmogelijk lek gaan!

Het draagvermogen van de Puddle Jumper ligt op 15-30 kg, wat ongeveer gelijk staat aan een leeftijd van 2 tot 6 jaar oud.

LET OP: de zwemvesten en Puddle Jumper zijn zwemhulpmiddelen en géén reddingsmiddelen. Ze dienen gebruikt te worden onder continu toezicht van een volwassene!

Naast mooi design, staat de veiligheid van jouw kind voorop bij de zwemvesten en Puddle jumpers van Swim Essentials. Zorgvuldig ontwikkeld en uitvoerig getest om de veiligheid van je kind te garanderen. Zo kunnen jij en je kind deze zomer veilig en in stijl genieten van het water

Uiteraard passen deze Puddle Jumpers weer prachtig bij de zwemkleding voor meisjes van Swim Essentials.

Lees meer »

Maten

2-6 jaar (15-30kg)

34,95

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

MAAK JE LOOK COMPLEET
  • Copyright © 2023 Prinsessenjurk.nl