10 x budget cadeaus voor een kinderfeestje

10 x budget cadeaus voor een kinderfeestje

Een tijdje terug vroeg KEKMama hun lezers de stelling: "Vijf euro is genoeg voor een cadeau op een kinderfeestje. Wat vind jij?" Een interessante vraag vonden wij en minstens zulke interessante antwoorden; dus wij doken er eens dieper op in.

Een greep uit de reacties.

Cadeau voor kinderfeestje

 • Nicole: ‘Wij hebben 7,50 afgesproken. Fijn als dit met een paar mensen overlegd kan worden.’
 • Karolien: ‘Hangt ervan af, of het beste vriendjes zijn, of gewoon
  klasgenoten. Ik geef meestal rond € 15. Wat ik wel normaal vind, zelf krijgen ze ook altijd iets rond die prijs. Bij neefjes en nichtjes is het altijd iets meer. Petekind is nog iets anders.’
 • Tessie: ‘Ik denk dat het vooral om het gebaar gaat, niet om de financiële waarde. Voor de een wat meer voor de ander wat minder, als er maar over nagedacht is. Je kan een ander nooit in de portemonnee kijken en mijn kinderen zijn blij met alles waar een inpakpapiertje om zit, ongeacht de waarde.’
 • Joyce: ‘Dat zou een prima bedrag zijn, maar het is tegenwoordig wel lastig om voor dit bedrag iets leuks te vinden. Ook in de bekende goedkope winkels zit je er snel boven.
 • ’Marissa: ‘Rond 7,50 doe ik vaak. Je hebt altijd wel doosje playmobil of
  spelletje. En bij Kruidvat, Hema of action vaak ook leuke dingen.’
 • Kim: ‘Vaak gaat het in dit geval om de ouders en niet om de
  kinderen. De ouders moeten vaak laten zien hoeveel geld ze uit kunnen geven. Als je een kind iets kleins geeft, zijn ze daar ook al lang blij mee!’
 • Marjo: ‘Ff een appje onder de moeders, geld bij elkaar en een leuk cadeau voor de jarige, niet al dat prut spul van Action (gaat snel kapot).’
 • Evie: ‘Tussen de 10 en de 15. Ik kan ze moeilijk met 2 kauwgomballen en een dropje naar een feestje sturen.’
 • Alida: Kinderfeestje vind ik €10 een mooi bedrag. Soms iets meer en soms iets minder. Verjaardagen van familie of vrienden vind ik anders.


Uit bovenstaande reacties concludeerden wij het volgende:
- cadeau's mogen tussen de 5,- en ong. 15,- kosten
- samenspraak met andere ouders is fijn
- de hoogte van het bedrag is minder belangrijk, dan de kwaliteit van het cadeau

Uiteraard ga je een bezoek brengen aan Action of Kruidvat op zoek naar een goedkoop cadeautje, maar soms vind je daar gewoon niet het gewenste cadeautje voor de jarige job. Qua. verkleedkleding is het aanbod sowieso schaars of valt de kwaliteit vaak tegen. Een kroontje of toverstaf valt na een speelbeurt al uit elkaar en de prinsessenjurkjes zijn vaak van eenvoudige kwaliteit. Een cadeau vinden wat binnen budget ligt én van mooie kwaliteit is, is dan ook best lastig. We gaan je helpen met onze top 10 budget cadeautjes voor kinderfeestjes.

Top 10 budget cadeautjes

Zoals je ziet, zijn er best veel leuke en originele cadeautjes onder 15 euro te vinden, die ook van een degelijke kwaliteit zijn; gegarandeerd voor heel veel speelplezier!

Bekijk ook eens onze Sale voor meer leuke cadeautjes tegen een zeer voordelige prijs. Hier vind je ook verkleedkleding en -accessoires voor kinderen tegen zeer goedkope prijzen én van een mooie kwaliteit!
 • Copyright © 2024 Prinsessenjurk.nl