Prinsessenjurk.nl

Zomertip: Prinsen- & Prinsessendagen bij Paleis Het Loo

Hoera, de zomervakantie is voor velen van ons al begonnen! Zes lange luie weken vol vrijheid, lol en samen zijn met jouw kids. Wat zijn jullie plannen? Mocht jouw kind van sprookjes houden of loopt ze graag verkleed als prinses door het huis? Dan zijn de Prinsen- en Prinsessendagen op Paleis Het Loo iets voor jullie! Laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille. Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Activiteiten voor de kids
Wat is er meer sprookjesachtig dan de tuinen en stallen van een heus paleis? Niets dus, als je het ons vraagt. Je dochter kan haar mooiste prinsessenjurk aan en je zoon kan zich verkleden als prins, ridder of gewoon als superheld. Ze leren er ‘hoe ‘t heurt’ tijdens een etiquette-les, meedoen aan een vossenjacht (speurtocht), kunnen pijl- & boogschieten of croquet spelen. Ook kunnen ze een eigen kroon versieren met edelstenen, een medaille maken, zichzelf laten schminken, meedoen aan een koninklijke fotoshoot én het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding ontmoeten en plaatsnemen op een koninklijke troon. TIP: kijk ook eens op hun Instagram stories voor meer impressies... Erg leuk!

De leukste Prinsessenjurken
Ga je naar de Prinsessendag? Dan is een mooie Prinsessenjurk voor je kind natuurlijk geweldig. We maakten alvast een selectie van de mooiste jurken uit onze webwinkel voor je. 


1.Prinses Belle jurk 2. Prinses Assepoester jurk 3. Prinsessenjurk Janette 4. Prinsessen tuniekjurk 5. Prinsessenjurk Elvera

De fotoshoot word georganiseerd door onze hofleverancier Souza for Kids, dus veel jurken die je daar ziet, zijn ook te bestellen bij Prinsessenjurk.nl. Bekijk hier de hele collectie van Souza for Kids én hun kleine zusje Rose & Romeo.

DATA & TICKETS
De Prinsen- & Prinsessendagen zijn op 21, 22, 23, 28, 29 en 30 juli en 4, 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19 en 20 augustus 2020.

Dus trek jouw mooiste outfit aan en kom naar Paleis Het Loo. Het programma is aangepast aan de corona-maatregelen, maar er blijft een boel te zien en (zelf) te doen. Spelletjes, theater, op de foto, knutselen, dansen en zingen… het kan allemaal tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen!

Meer info vind je hier  • Copyright © 2021 Prinsessenjurk.nl