Prinsessenjurk.nl

Great Pretenders

Zoals we gewend zijn van Great Pretenders, is ook hier weer goed nagedacht over de uitvoering van de kostuums: kwaliteit en draagcomfort voor het kind met oog voor mooie details staan voorop. Wij zijn grote fan van de Great Pretenders-kostuums!

Missie

De missie is het ontwerpen en produceren van producten die gezinnen inspireren om creatief, fantasierijk en interactief te spelen. Ze streven ernaar om de klanten te voorzien van veilig, kwalitatief en creatief speelgoed en geschenken.

Wat doen ze

Ze ontwerpen en vromen prijswinnende speelgoed, sieraden en accessoires. Creative Education van Canada, de thuisbasis van geweldige Pretenders, is ook de Noord-Amerikaanse distributeur van verschillende collecties en lijnen van baby-/kinderpoppen en alle natuurlijke producten.

Familie gaat voor

Creative education of Canada is een familiebedrijf dat is opgericht in 1989. CFO Joyce Keelan houdt toezicht op het team, het bedrijf heeft kantoren in 4 landen en 3 wereldwijde magazijnen. Joyce ontwerpt nog steeds veel van de producten en is het hart van het bedrijf. Haar oudste en jongste kinderen treden in haar voetstappen en werken nu ook bij het bedrijf.

Wie zijn ze

Ze bestaan uit een kleine maar dynamische groep mensen (en een hond!) hier bij Creative Education van Canada. Ze hebben ontwerpers met een liefde voor kinderen, fantasie en stof. Getalenteerde mensen die de ontwerpen tot leven brengen. Betrouwbare vervoerders die het ervoor zorgen dat de juiste producten op de juiste plaatsen komen. Plus, een verbazingwekkende administratieve groep die ervoor zorgt dat alles achter de schermen ook goed loopt.

Waar geloven ze in

Bij Great Pretenders geloven ze dat "Dress-up" zoveel meer is dan alleen het aantrekken van een kostuum. Door Pretend Play kunnen kinderen hun verbeelding en creatieve denkvaardigheden ontwikkelen. Verbeeldingsvermogen zorgt voor een ontwikkeling van communicatieve vaardigheden en het uiten van gevoelens en angsten. Ze houden rekening met de moeilijkheden die gehandicapte kinderen kunnen ondervinden bij het vinden van verkleden en streven ernaar om producten voor alle kinderen te ontwerpen.

Gemaakt in Canada

De getalenteerde ontwerpers ontwerpen alle kleding in huis. Ze produceren meer dan 80 van onze producten in onze productiefaciliteit in Ontario, Canada. Hand gemaakt met kwaliteit stoffen, bloemen en accessoires. Van elke boeg tot elke bobbel, ze selecteren het allemaal om ervoor te zorgen dat de kostuums onberispelijk zijn gemaakt.

Kwaliteit

Alle producten zijn gemakkelijk te onderhouden en worden vaak doorgegeven aan jongere broers of zussen vanwege de goede kwaliteit! Met maximale flexibiliteit en eenvoudige wasmachine instructies is het gemakkelijk om lang plezier te hebben van de Pretend Play-kostuums. De bekende omkeerbare kostuums maken het aankleden van een kind twee keer zo leuk en verdubbelen de waarde.

Veiligheid

Over kwaliteit gesproken, alle producten zijn extreem veilig! Alles is getest volgens de hoogste normen. Bij Creative Education van Canada hebben ze een eigen veiligheidsteam dat de klok rond werkt om ervoor te zorgen dat alles, van onze stoffen tot kralen op de kledingstukken wordt getest.

Duurzaamheid

Grote Pretenders zijn gewijd aan het behoud van de planeet door middel van ecologisch verantwoord ondernemen. Duurzaamheid houdt in dat ze het welzijn van het bedrijf, de klanten en de gemeenschap voorop houden, zonder afbreuk te doen aan het vermogen van toekomstige generaties op de planeet die we delen.Gerelateerde producten

Prinsessenjurk Rosa met kroon (Great Pretenders)

Prinsessenjurk Rosa met kroon

Great Pretenders
Roze feestjurk met pailletten (Great pretenders)

Roze feestjurk met pailletten

Great pretenders
Deluxe doornroosje jurk (Great Pretenders)
Actie

Deluxe doornroosje jurk

Great Pretenders
Prinsessen elfje tuniekjurk lila (Great Pretenders)

Prinsessen elfje tuniekjurk lila

Great Pretenders
Prinsessen elfje tuniekjurk fuchsia (Great Pretenders)

Prinsessen elfje tuniekjurk fuchsia

Great Pretenders
Magische unicorn toverstaf (Great Pretenders)

Magische unicorn toverstaf

Great Pretenders
Glitterpen met 'diamant' (Great Pretenders)

Glitterpen met 'diamant'

Great Pretenders
Toverstaf ster (Great Pretenders)

Toverstaf ster

Great Pretenders
Ketting Cutie Cupcake Crunch (Great Pretenders)

Ketting Cutie Cupcake Crunch

Great Pretenders
Zeemeermin staf (Great Pretenders)

Zeemeermin staf

Great Pretenders
  • Copyright © 2020 Prinsessenjurk.nl