Prinsessenjurk.nl

Little Adventures

    Ontzettend blij zijn wij met de komst van dit prachtige Amerikaanse merk en hun fantastische prinsessenjurken!Little Adventures verkleedkleding is nieuw in Nederland en België en nu verkrijgbaar bij Prinsessenjurk.

    Ontstaan vanuit de behoefte aan niet kriebelende en wasbare - verkleedkleding voor hun eigen kinderen, begonnen 2 Amerikaanse moeders in 2002 hun eigen 'kleine avontuur'. Gedurende de eerste 5 jaar ontwierpen en naaiden zij zelf alle jurken in hun kelder. Tegenwoordig zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare verkleedkleding die tot in de puntjes is afgestemd op kinderen. Om kriebelende kleding te vermijden en draagcomfort te bevorderen zijn zachte stretchstoffen gebruikt, gebruiken ze geen kriebelende onderrokken of stoffen, zijn naden extra omgezoomd en zijn knopen of strikken weggelaten.
    En dat is opgemerkt onder de Hollywood-sterren; menig kind van een celebrity is gespot in een prinsessenjurk of ridderkostuum vanLittle Adventures. Een trotse, grote aanwinst in de collectie van Prinsessenjurk.nl!

    • Copyright © 2021 Prinsessenjurk.nl