Swim Essentials is hét merk voor kinderzwemkleding van deze zomer! De mooiste zwemkleding trends 2022 voor meisjes en jongens zijn vertaald naar de hipste panterprintjes, stoere haaiendesigns, vrolijke bloemen doodles en mooie nude kleuren van nu; dit exclusieve merk van Nederlandse bodem heeft het allemaal!

  De superhippe opblaasbadjes en zwembanden met panterprint zijn momenteel een grote hit!

  Swim Essentials onderscheidt zich door hun hippe designs gekenmerkt door exclusiviteit en kwaliteit. De collectie zwemkleding voor meisjes en jongens van 0-12 jaar bestaat uit o.a. badpakken, bikini’s, zwemluierbroekjes , UV-zwempakken, UV-zwemshirts, UV-zonnehoedjes en waterschoentjes met de leukste bijpassende opblaasartikelen zoals; zwembanden, zwembaden, babyfloats en zwemvesten.

  Alle producten voldoen aan de Europese regel- en wetgeving en zijn gemaakt van duurzaam PVS, zonder schadelijke chemicaliën. Alle UV-zwemkleding is gemaakt van rekbaar materiaal dat beschermt tegen de UV-stralen van de zon met de hoogste UV-beschermingsfactor 50+. Wil je meer weten over het effect van UV-straling op de huid van je kind? Lees dan onze blog.

  De hele collectie wordt ontworpen door een jong designteam, waarvan de zwemkleding wordt geproduceerd in eigen atelier in ’s-Hertogenbosch. Waar ik persoonlijk warm van werd, is dat Swim Essentials op een sociaal verantwoorde manier hun onderneming voert. Ze bieden o.a. mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet alleen een baan, maar ook intern een Nederlandse taalcursus aan.

  Inmiddels heeft ook menig BN’er en belangrijke influencer de hippe artikelen van Swim Essentials al ontdekt en ze zijn dan ook al veel (online) te vinden op Instagram: @swimessentials.

  Je vind de hele zwemcollectie van Swim Essentials hier.

  • Copyright © 2024 Prinsessenjurk.nl