Prinsessenjurk.nl


Geslacht


Kledingmaat


Merk


Kleur

Filteren
Sorteer op:

25 artikelen

Luxe Hulk kostuum voor kinderen met spierballen (Prinsessenjurk.nl)

Luxe Hulk kostuum voor kinderen met spierballen

Prinsessenjurk.nl
Luxe Spiderman pak met spierballen en 2 maskers (Prinsessenjurk.nl)

Luxe Spiderman pak met spierballen en 2 maskers

Prinsessenjurk.nl
Ultimate Spiderman pak kind (3-delig) (Marvel)

Ultimate Spiderman pak kind (3-delig)

Marvel
Ninja verkleedpak (Disney)
Actie

Ninja verkleedpak

Disney
Spaanse schoenen zwart (Tres Niñas)

Spaanse schoenen zwart

Tres Niñas

  De top 10 superhelden voor de kids

  1. Batman
  2. Superman
  3. Spiderman
  4. Ninja turtles
  5. De hulk
  6. Thor
  7. Wonder woman
  8. Captain America
  9. Flash
  10. Thanos

  Hoe teken je een superheld?

  Een superheld kan je op veel verschillende manieren tekenen daarom gaan wij een paar leuke voorbeelden geven. Een superheld hoeft natuurlijk niet alleen een jongen te zijn, het kan evengoed en meid zijn of zelfs een dier. Er is daarom niet 1 manier om een superheld te tekenen maar juist een heleboel!

  Stoer Hou jij van stoere helden? Hier zie je hoe je een stoere superman kunt tekenen. Je kan natuurlijk ook een stoere supervrouw ervan maken, maar we gebruiken hier even een man als voorbeeld.

  Grappig Hou jij van grappige helden? Hier zie je hoe je een grappig meisje kunt tekenen. Dit meisje lijkt erg op Pippi Langkaus die natuurlijk bekend staat om haar grappige uitspraken. Het is vooral belangrijk om een goede lach te tekenen bij een grappige superheld.

   

  Lief Hou jij van lieve helden? Hier zie je hoe je een schattig hondje kunt tekenen. Vaak zijn dieren schattig, maar ze kunnen ook heel heldhaftig zijn, het is maar net wat voor superheld jij wilt maken.

  Slim Hou jij van slimme helden? Hier zie je hoe je een slimme jongen kunt tekenen. Een slim iemand is makkelijk te herkennen aan een labjas en heeft vaak een bril, maar dit wil niks zeggen want een schattige hond kan net zo slim zijn!

   

  Je kan natuurlijk ook gewoon een superhelden kleurplaat van het internet halen om deze in te kleuren. Dit is een makkelijke en snelle opties voor een leuke kleur en knutsel middag

  Waarom dragen superhelden een cape?

  De cape laat zien welke kant de superheld opgaat. Het is voor een tekenaar heel moeilijk om te laten zien welke kant de superheld opgaat wanneer hij of zij geen cape heeft. Maar met een cape is dit heel makkelijk omdat deze mee gaat met de wind! En natuurlijk staat een cape ook heel stoer in combinatie met een gaaf masker en kostuum.

  Over Great Pretenders

  Joyce Keelan is een moeder en was verontrust door het gebrek aan leuke en fantasierijke speelgoed voor haar kinderen. Ze is zich toen gaan inzetten om creatief, Pretend speelgoed te bedenken dat de verbeelding van elk kind verlicht. 30 jaar later overviel haar inspanningen in het lifestyle merk Great Pretenders!       

                                             logo

  Missie

  De missie is het ontwerpen en produceren van producten die gezinnen inspireren om creatief, fantasierijk en interactief te spelen. Ze streven ernaar om de klanten te voorzien van veilig, kwalitatief en creatief speelgoed en geschenken.

  Wat doen ze

  Ze ontwerpen en vromen prijswinnende speelgoed, sieraden en accessoires. Creative Education van Canada, de thuisbasis van geweldige Pretenders, is ook de Noord-Amerikaanse distributeur van verschillende collecties en lijnen van baby-/kinderpoppen en alle natuurlijke producten.

  Familie gaat voor

  Creative education of Canada is een familiebedrijf dat is opgericht in 1989. CFO Joyce Keelan houdt toezicht op het team, het bedrijf heeft kantoren in 4 landen en 3 wereldwijde magazijnen. Joyce ontwerpt nog steeds veel van de producten en is het hart van het bedrijf. Haar oudste en jongste kinderen treden in haar voetstappen en werken nu ook bij het bedrijf.

  Wie zijn ze

  Ze bestaan uit een kleine maar dynamische groep mensen (en een hond!) hier bij Creative Education van Canada. Ze hebben ontwerpers met een liefde voor kinderen, fantasie en stof. Getalenteerde mensen die de ontwerpen tot leven brengen. Betrouwbare vervoerders die het ervoor zorgen dat de juiste producten op de juiste plaatsen komen. Plus, een verbazingwekkende administratieve groep die ervoor zorgt dat alles achter de schermen ook goed loopt.

  Waar geloven ze in

  Bij Great Pretenders geloven ze dat "Dress-up" zoveel meer is dan alleen het aantrekken van een kostuum. Door Pretend Play kunnen kinderen hun verbeelding en creatieve denkvaardigheden ontwikkelen. Verbeeldingsvermogen zorgt voor een ontwikkeling van communicatieve vaardigheden en het uiten van gevoelens en angsten. Ze houden rekening met de moeilijkheden die gehandicapte kinderen kunnen ondervinden bij het vinden van verkleden en streven ernaar om producten voor alle kinderen te ontwerpen.

  Gemaakt in Canada

  De getalenteerde ontwerpers ontwerpen alle kleding in huis. Ze produceren meer dan 80 van onze producten in onze productiefaciliteit in Ontario, Canada. Hand gemaakt met kwaliteit stoffen, bloemen en accessoires. Van elke boeg tot elke bobbel, ze selecteren het allemaal om ervoor te zorgen dat de kostuums onberispelijk zijn gemaakt.

  Kwaliteit

  Alle producten zijn gemakkelijk te onderhouden en worden vaak doorgegeven aan jongere broers of zussen vanwege de goede kwaliteit! Met maximale flexibiliteit en eenvoudige wasmachine instructies is het gemakkelijk om lang plezier te hebben van de Pretend Play-kostuums. De bekende omkeerbare kostuums maken het aankleden van een kind twee keer zo leuk en verdubbelen de waarde.

  Veiligheid

  Over kwaliteit gesproken, alle producten zijn extreem veilig! Alles is getest volgens de hoogste normen. Bij Creative Education van Canada hebben ze een eigen veiligheidsteam dat de klok rond werkt om ervoor te zorgen dat alles, van onze stoffen tot kralen op de kledingstukken wordt getest.

  Duurzaamheid

  Grote Pretenders zijn gewijd aan het behoud van de planeet door middel van ecologisch verantwoord ondernemen. Duurzaamheid houdt in dat ze het welzijn van het bedrijf, de klanten en de gemeenschap voorop houden, zonder afbreuk te doen aan het vermogen van toekomstige generaties op de planeet die we delen.

  • Copyright © 2021 Prinsessenjurk.nl